0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Чистач на заби Jyybn Електрична преносна вода Flosser, USB за полнење на водоотпорни заби за дома, со 3 режими, 360 ° ротирачка млазница, резервоар за отстранлив вода од 230 ml, п?

Чистач на заби Jyybn Електрична преносна вода Flosser, USB за полнење на водоотпорни заби за дома, со 3 режими, 360 ° ротирачка

DEN 0.33
Во магацинот.

Тековен

❀3 режими и дизајн на ротирачки млазници : нормални, нежни и пулсни режими за да се задоволат разни потреби за орална нега Дизајнот на ротирачка млазница од 360 ° ви овозможува лесно да ги исчистите областите што е тешко да се постигнат. ❀ Пополнување преку USB интерфејс : Оралниот наводнувач за полнење со моќна литиумска батерија е во состојба да се користи постојано за 14-21 дена откако ќе се наполни целосно. Дизајн за полнење на USB интерфејс. -Ново-надграден резервоар за вода : Надградениот резервоар за вода што може да се отвори со целосна отворање ви овозможува темелно да ги исчистите варовите и бактериите внатре. - Дуен водоотпорен дизајн : IPX7 Водоотпорен дизајн е усвоен и во внатрешен и надворешен за да се обезбеди двојна заштита. Интелигентниот дизајн спречува истекување. ❀3 режими и дизајн на ротирачки млазници : нормални, нежни и пулсни режими за да се задоволат разни потреби за орална нега. Дизајнот на ротирачка млазница од 360 ° ви овозможува лесно да ги исчистите областите што е тешко да се постигнат. ❀ Пополнување преку USB интерфејс : Оралниот наводнувач за полнење со моќна литиумска батерија е во состојба да се користи постојано за 14-21 дена откако ќе се наполни целосно. Дизајн за полнење на USB интерфејс. -Ново-надграден резервоар за вода : Надградениот резервоар за вода што може да се отвори со целосна отворање ви овозможува темелно да ги исчистите варовите и бактериите внатре. - Дуен водоотпорен дизајн : IPX7 Водоотпорен дизајн е усвоен и во внатрешен и надворешен за да се обезбеди двојна заштита.

Параметри на производот

Product name:
Teeth cleaner
[Rated voltage] DC5V/1A.:
[Battery capacity] 800mA:
[Waterproof rating] IPX7:
[Product size] 73X73X295mm:
[Water tank capacity] 230ml:
Feature:
Deep Cleanse Every Corner Precisely:
Using a combination of high pressure and pulse flow technology, water flosser can clean the areas between the teeth and gums where a traditional toothbrush cannot reach, therefore achieving good oral hygiene.:
Design for Portable Use:
USB rechargeable electrical dental flosser. 800mA rechargeable battery, charging 4 hours can be used 14-21 days, Lightweight and easy to hold by single hand. Sized small for easy packaging and carrying, suitable for travel.:
Packing list:
Teeth cleaner*1:
   If you have any questions about the product, please feel free to contact us, I hope you have a satisfactory shopping experience! :

Стоката во категоријата