0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Комплет за привремена поправка на забите, комплет за поправка на заби, за полнење мушка, лажни заби за полнење мушка, термичка фитинг гума за обликување DIY безбеден ?

Комплет за привремена поправка на забите, комплет за поправка на заби, за полнење мушка, лажни заби за полнење мушка, термичка фитинг

DEN 1.33
Во магацинот.

Тековен

Мониста за полнење на забите може да се обликува брзо Може да се користи за привремено обновување на исчезнатите и скршени заби. Со 4 протези на компјутери со различни бои, можете да изберете според вашите сопствени потреби, погодни за правење привремени протези на косплеј. Ако случајно се проголта, не е потребен посебен третман. Овој производ може да се деградира, а производите за деградација можат да се метаболизираат надвор од телото. Ставете ја термичката мониста за вклопување во топла вода на 80‑100. Откако ќе се загрева термичката мониста, може да се обликува. Обрнете внимание на контролата на температурата, така што лесно можете да ја направите посакуваната форма. Не содржи штетни хемиски супстанции и може да се користат безбедно. Лесно и погодно за работа, не е потребна посебна алатка или опрема. Мониста за полнење на забите може да се обликува брзо. Може да се користи за привремено обновување на исчезнатите и скршени заби. Со 4 протези на компјутери со различни бои, можете да изберете според вашите сопствени потреби, погодни за правење привремени протези на косплеј. Ако случајно се проголта, не е потребен посебен третман. Овој производ може да се деградира, а производите за деградација можат да се метаболизираат надвор од телото. Ставете ја термичката мониста за вклопување во топла вода на 80‑100.

Параметри на производот

Item Type:
Teeth Repair Kit
Material:
Rubber
Uses:
It can beusedto fix dentures, or hip hop braces and otherdentaldecorations. It can also beusedto temporarilyrepairmissing and broken teeth. It can help people withtoothloss quickly make temporary teeth.
Package List:
1 x Pack of Tooth Filling Bead:
1 x Manual:
1 x Storage Box:
4 x Dentures:

Стоката во категоријата