0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Шанрија Прашок За Хемиско Чистење На Домашни Миленици, Прашок За Хемиско Чистење За Додатоци За Чистење Кучиња За Миленичиња Со 1 Шише Х Прашок За Хемиско Чистење З?

Шанрија Прашок За Хемиско Чистење На Домашни Миленици, Прашок За Хемиско Чистење За Додатоци За Чистење Кучиња За Миленичиња Со 1 Шише Х

DEN 180.48
Во магацинот.

Тековен

Природен растителен скроб, безбеден за животинска кожа, нетоксичен и безопасен Ефикасно спречува кожни болести и го ублажува чешањето. Лесно дезодорирајте, благо и не иритирачко. Може да се изберат два отвори, а прашокот е рамномерно попрскан без отпад. Прашкастата текстура е нежна и мазна без затнување на порите, што го прави миленичето посвежо. Лесен е за употреба, не бара вода и може да го продолжи времето помеѓу две редовни перења. За животните кои се плашат од вода, капењето не е лесна задача. Може да донесе прекрасен мирис на вашето куче, погоден за сите типови коса и крзно, но погоден и за мачки и кученца. Можете да го одржувате вашето домашно милениче чисто и нема да дозволите водата да ја навлажни раната. Екстракт растителна суштина, нежни и не повредувајќи миленичиња. Може да се изберат два отвори, а прашокот е рамномерно попрскан без отпад. Прашкастата текстура е нежна и мазна без затнување на порите, што го прави миленичето посвежо. Природен растителен скроб, безбеден за животинска кожа, нетоксичен и безопасен. Ефикасно спречува кожни болести и го ублажува чешањето. Лесно дезодорирајте, благо и не иритирачко. Лесен е за употреба, не бара вода и може да го продолжи времето помеѓу две редовни перења. За животните кои се плашат од вода, капењето не е лесна задача. Можете да го одржувате вашето домашно милениче чисто и нема да дозволите водата да ја навлажни раната. Екстракт растителна суштина, нежни и не повредувајќи миленичиња.

Параметри на производот

Item Type:
Pet Dry Cleaning Powder
Material:
Plastic
Weight:
Approx. 283g / 10oz
Ingredients:
Natural Corn Starch, Natural Plant Essential Oil
Shelf Life:
2 Years
Package List:
1 Bottle xPet Dry Cleaning Powder   :
Note:
1. This product should not be in contact with pets' eyes, and should be kept out of children's for external use only.:
2. If it is swallowed, please contact a veterinarian or doctor.:

Стоката во категоријата