0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Импровизирана Лежалка за Чешлање миленичиња За Мали Кучиња-Комплет Од 9 Парчиња За Средување, Поднесување И Чистење - Лесен За Употреба Машинка За Нокти И Пристап Д?

Импровизирана Лежалка за Чешлање миленичиња За Мали Кучиња-Комплет Од 9 Парчиња За Средување, Поднесување И Чистење - Лесен За Употреба Машинка

DEN 271.84
Во магацинот.

Тековен

Разновиден Комплет од 9 Парчиња : нашата импровизирана лежалка за чешлање миленичиња доаѓа со се што ви треба за целосна сесија за чешлање, вклучувајќи кастрење, поднесување и алатки за чистење Безбеден И Удобен Дизајн На Импровизирана Лежалка : импровизирана лежалка го одржува вашиот крзнен пријател безбеден и удобен за време на чешлањето, минимизирајќи го стресот и вознемиреноста. Пристап до Машинка за Нокти без напор И Подлога За Шепи : Лесно пристапувајте до шепите на вашето домашно милениче за отсекување, чистење и одржување без болка на ноктите. Издржлив И Машински За Перење : Конструиран со висококвалитетни материјали, оваа импровизирана лежалка може да издржи абење и се пере во машина за лесно одржување. Идеален Подарок За Чешлање : Без разлика дали е за сопственик на домашно милениче или професионален негувач, овој комплет за чешлање од 9 парчиња прави идеален и внимателен подарок, промовирајќи здрава нега на миленичиња. Воведување на крајното решение за одржување на вашиот мал крзнен пријател да изгледа најдобро.Оваа разноврсна алатка за чешлање е специјално дизајнирана за нега на канџи за миленичиња и е совршена за одржување на шепите на вашето мало куче здрави и добро одржувани. Кучето мора да има импровизирана лежалка е изработена од издржлива, висококвалитетна ткаенина која е мека и нежна за шепите на вашето домашно милениче, додека обезбедува сигурно и удобно држење.Кученцето е совршена големина за мали раси на кучиња како што се чивава, Јоркширски Териери, Померанци и многу повеќе. Неговата компактна големина го олеснува користењето и складирањето, а неговиот лесен дизајн го олеснува носењето со вас во движење. Импровизирана лежалка е исто така машина за перење за лесно чистење и одржување.

Параметри на производот

Стоката во категоријата