0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Бастион Алуминиум Пенкало Плус 6 Гел Црно Мастило Рефил | Луксузни Болт Акција Пенкало Метал Тело Парична Казна Точка за Жените &засилувач; Мажите Топчесто Пенкало ?

Бастион Алуминиум Пенкало Плус 6 Гел Црно Мастило Рефил | Луксузни Болт Акција Пенкало Метал Тело Парична Казна Точка за Жените

DEN 1.33
Во магацинот.

Тековен

ПРЕМИУМ ПЕНКАЛО ЗА ПОВЛЕКУВАЊЕ НА "БОЛТ АКЦИЈА" : ЕДЦ пенкало со стил и софистицираност, Пенкало За Акција На Бастион е олицетворение на безвременскиот дизајн што ја обликува иднината со функционалност и минималистички дизајн Совршен партнер за целото ваше пишување, се одликува со добро избалансирана елегантна форма која удобно седи во вашата рака за искуство за пишување кое е одеднаш практично и луксузно. (6 ДОПОЛНИТЕЛНИ) ПОЛНЕЊЕ СО МАСТИЛО СО ЦРН ГЕЛ ДИЗАЈНИРАНО ИСКЛУЧИВО ЗА ПЕНКАЛА СО ДЕЈСТВО НА ЗАВРТКИ на БАСТИОН : има темно богат црн тон што би го сакале секој пат кога пишувате со него. Неговиот метален кертриџ е специјално дизајниран за безбедно да го содржи мастилото и да не се истури. ОБОЕНА ВИОЛЕТОВА АЛУМИНИУМСКА КАРОСЕРИЈА-ЛЕСНА : ние нудиме комерцијално пенкало со Алуминиум Од Типот На Авиони. Пенкалото е лесно смирувачко чувство за квалитет, трајност и некорозија. Изработен од 100% Алуминиум кој е полесен од челикот. Однесете го насекаде ова немагнетно метално алуминиумско пенкало. Вашиот секојдневен придружник да го носите во вашиот џеб или паричник. безбедно содржат мастило и да ја задржите од истурање. Секој кертриџ е дизајниран во согласност со стандардите за квалитет на индустријата. ГАРАНЦИЈА ЗА ЗАДОВОЛСТВО ОД БАСТИОН : Купете без ризик! Ве молиме, контактирајте не во случај на какви било проблеми и брзо ќе направиме се што можеме за да го направиме правилно. ПРЕМИУМ ПЕНКАЛО ЗА ПОВЛЕКУВАЊЕ НА "БОЛТ АКЦИЈА" : ЕДЦ пенкало со стил и софистицираност, Пенкало За Акција На Бастион е олицетворение на безвременскиот дизајн што ја обликува иднината со функционалност и минималистички дизајн. Совршен партнер за целото ваше пишување, се одликува со добро избалансирана елегантна форма која удобно седи во вашата рака за искуство за пишување кое е одеднаш практично и луксузно. (6 ДОПОЛНИТЕЛНИ) ПОЛНЕЊЕ СО МАСТИЛО СО ЦРН ГЕЛ ДИЗАЈНИРАНО ИСКЛУЧИВО ЗА ПЕНКАЛА СО ДЕЈСТВО НА ЗАВРТКИ на БАСТИОН : има темно богат црн тон што би го сакале секој пат кога пишувате со него. Неговиот метален кертриџ е специјално дизајниран за безбедно да го содржи мастилото и да не се истури.

Параметри на производот

Стоката во категоријата