0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Рамен Држач За Окови За Винч, Кука За Винч 16000 фунти Вчитување Со Гумен Страничен Штитник Алуминиумска Легура Универзална За ХИВ ТЕРЕНЕЦ Пикап Камиони Возило Влече?

Рамен Држач За Окови За Винч, Кука За Винч 16000 фунти Вчитување Со Гумен Страничен Штитник Алуминиумска Легура Универзална За ХИВ ТЕРЕНЕЦ

DEN 256.00
Во магацинот.

Тековен

Камрузиќ е бренд посветен на обезбедување висококвалитетни авто делови и додатоци за ентузијастите и професионалците за автомобили Нашата приказна за брендот започнува со страст кон автомобилите и желба да го направиме процесот на одржување и поправка подостапен за секого. Ние разбираме дека наоѓањето на вистинските авто делови може да биде застрашувачка задача, поради што ја направивме нашата мисија да го поедноставиме процесот. ●Моќна Функција ● рамниот држач За кука за влечење може да ја замени куката за винч, да го реши проблемот со куката за винч нема место за закачување и јажето е изложено. ®Апликација е Универзална За АТВ, ХИВ, ТЕРЕНЕЦ, пикап, камиони итн. Поставете вообичаени окови од 3/4 инчи, компатибилни со челични кабли и синтетички јажиња до дијаметри од 3/8 инчи. ●Висококвалитетни Материјали●рамниот држач за окови за винч е конструиран од врвни материјали од алуминиумска легура за максимална издржливост, не е лесен за ' рѓа. ●Отпорен На абење ● има вкупно 4 парчиња гумен штитник од двете страни, што спречува носење на вашето возило, во голема мера ви носи поголема погодност. €Големо Оптоварување Learing ® максималниот рејтинг на оптоварување на конекторот на оковите на винчот е до 16.000 ФУНТИ, обезбедувајќи силна моќност за справување со која било работа за влечење или закрепнување. ●Моќна Функција ● рамниот држач За кука за влечење може да ја замени куката за винч, да го реши проблемот со куката за винч нема место за закачување и јажето е изложено. ®Апликација е Универзална За АТВ, ХИВ, ТЕРЕНЕЦ, пикап, камиони итн.

Параметри на производот

Item Type:
Winch Shackle Mount
Material:
Aluminium Alloy
Breaking Strength:
> 10T
Maximum Strength Used:
16,000 LBS
Application:
Universal
Package List:
1 x Winch Shackle Mount:

Стоката во категоријата