0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
3/4 филтер за филтрирање на дискови, наречен на наводнување на капка по капка за капка, отстранлив земјоделски земјоделски прочистување на вода за наводнување на ка?

3/4 филтер за филтрирање на дискови, наречен на наводнување на капка по капка за капка, отстранлив земјоделски земјоделски прочистување

DEN 3.00
Во магацинот.

Тековен

Филтерот на дискот е едноставен и удобен за чистење, има голема стапка на проток и добар ефект на филтрирање Многу е лесно да се работи и контролира и има силна прецизност на филтрација. Има поголема област на филтрирање, што значи помала фреквенција на чистење, што ги намалува вкупните трошоци за одржување. Филтерот со високо-ефикасно диск може да фати или задржи голема количина на честички и цврсти материи. Погодно за земјоделско наводнување, филтрација на вода во фонтана, микро-плима во пејзаж, опрема за филтрирање на чиста вода, итн. Филтерот на дискот е едноставен и удобен за чистење, има голема стапка на проток и добар ефект на филтрирање. Многу е лесно да се работи и контролира и има силна прецизност на филтрација. Има поголема област на филтрирање, што значи помала фреквенција на чистење, што ги намалува вкупните трошоци за одржување. Филтерот со високо-ефикасно диск може да фати или задржи голема количина на честички и цврсти материи. Погодно за земјоделско наводнување, филтрација на вода во фонтана, микро-плима во пејзаж, опрема за филтрирање на чиста вода, итн. Филтерот на дискот е едноставен и удобен за чистење, има голема стапка на проток и добар ефект на филтрирање. Многу е лесно да се работи и контролира и има силна прецизност на филтрација. Има поголема област на филтрирање, што значи помала фреквенција на чистење, што ги намалува вкупните трошоци за одржување.

Параметри на производот

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Disc Filter
Color:
As Pictures Shown
Material:
ABS Plastic
Usage:
Micro Spray Drip Irrigation Water Purification, Irrigation Filter
Size:
Approx. 20x12x7.5cm/7.9x4.7x2.95in
Thread:
3/4
Package List:
1 x Disc Filter:
Please Note:
1. Please allow 0-2cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:
Do You Have Any Interest? Scroll Up And Click The Add to Cart Button NOW!:

Стоката во категоријата