0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Гуангминг - Пневматски пиштол за занишање, воздушен пиштол за пиштол за влечење на орев Автоматски пневматски пиштол за пиштол за орев, алатка за пиштол со пиштол з?

Гуангминг - Пневматски пиштол за занишање, воздушен пиштол за пиштол за влечење на орев Автоматски пневматски пиштол за пиштол за орев, алатка

DEN 2.00
Во магацинот.

Тековен

Интимен дизајн дизајн за само заклучување, брза промена на главата на пиштолот, лесно работење Рачка за лизгање со ергономски дизајн што го прави операцијата полесно и поудобно. Висок квалитет на високо квалитетен пневматски пиштол за заниткување, стабилни и супериорни перформанси. Пневматски пиштол на орев Овој пинеуматски орев пиштол ги прави овие занишани проекти ветре и ви заштедуваат заморни раце. Апликација погодна за сите видови метални плочи, цевки и други навртки во производната индустрија, широк спектар на апликации. Список на пакети 1 x Пневматски пиштол за занитки, 1 x m8 орев чик, 1 x m6/m10 орев чак, 1 x 1/4 влезен конектор, 1 x кука. Интимен дизајн дизајн за само заклучување, брза промена на главата на пиштолот, лесно работење. Рачка за лизгање со ергономски дизајн што го прави операцијата полесно и поудобно. Висок квалитет на високо квалитетен пневматски пиштол за заниткување, стабилни и супериорни перформанси. Пневматски пиштол на орев Овој пинеуматски орев пиштол ги прави овие занишани проекти ветре и ви заштедуваат заморни раце. Апликација погодна за сите видови метални плочи, цевки и други навртки во производната индустрија, широк спектар на апликации. Список на пакети 1 x Пневматски пиштол за занитки, 1 x m8 орев чик, 1 x m6/m10 орев чак, 1 x 1/4 влезен конектор, 1 x кука. Добредојдовте во нашата продавница, имаме широк спектар на производи за да изберете. Дизајн на само заклучување, брза промена на главата на пиштолот, лесна работа.

Параметри на производот

Product Name:
Professional Pneumatic Riveter
Working section air pressure:
6.2kgf/cm2
Product structure:
mechanical gear transmission
Air inlet size:
1/4u201d
Turn:
positive and negative turn
M6/M8:
Iron (straight grain):
M6 M8
Iron (hexagonal):
M6
Stainless steel:
M5
Free speed:
600r.p.m
Weight:
1.35kg
M8/M10:
Iron (straight grain):
M8 M10
Iron (hexagonal):
M8
Stainless steel:
M6
Free speed:
400r.p.m
Weight:
1.35kg
Package List:
1 x Pneumatic Riveting Gun :
1 x M8 Nut Chuck:
1 x M6 Nut Chuck:
1 x 1/4 Inlet Connection:
1 x Hook:
or:
1 x Pneumatic Riveting Gun:
1 x M8 Nut Chuck:
1 x M10 Nut Chuck:
1 x 1/4 Inlet Connection:
1 x Hook :

Стоката во категоријата