0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Russbom спреј боја пиштол за осветлување систем спреј пиштол пополнете светло со меморија функција со високи перформанси пиштол бела топла светлина прилагодлива све?

Russbom спреј боја пиштол за осветлување систем спреј пиштол пополнете светло со меморија функција со високи перформанси пиштол бела

DEN 575.84
Во магацинот.

Тековен

Прилагодлива осветленост : Светлината има 3 нивоа на осветленост, 100% висока осветленост, 40% средна осветленост, 20% мала осветленост, можете да се прилагодите Лесно работење : Прекинувачот за светло е на крајот од барелот за батерии, притиснете го копчето за да го вклучите, а потоа притиснете за да се исклучите и така натаму. Функција на меморија : Оваа светлина за полнење има мемориска функција повеќе од 3 секунди на моќност, следниот пат кога напојувањето ќе ја врати стандардната опрема. Универзален тип : Оваа светлина за полнење е погодно за повеќето пиштоли, компактен по големина и ќе влезе во која било опрема кога ќе се напојува. Применлива сцена : Оваа светлина за полнење е погодно за автомобилски, домашни и други операции за сликање и може да обезбеди погодност за вашите операции за сликање. Прилагодлива осветленост : Светлината има 3 нивоа на осветленост, 100% висока осветленост, 40% средна осветленост, 20% мала осветленост, можете да се прилагодите. Лесно работење : Прекинувачот за светло е на крајот од барелот за батерии, притиснете го копчето за да го вклучите, а потоа притиснете за да се исклучите и така натаму. Функција на меморија : Оваа светлина за полнење има мемориска функција повеќе од 3 секунди на моќност, следниот пат кога напојувањето ќе ја врати стандардната опрема. Универзален тип : Оваа светлина за полнење е погодно за повеќето пиштоли, компактен по големина и ќе влезе во која било опрема кога ќе се напојува.

Параметри на производот

Item Type:
Spray Gun Fill Light
Material:
ABS
Power Supply:
18650 lithium ion battery (without)
Bright Light:
3 adjustable 20% (low light), 40% (medium light), 100% (high light)
Light Beads:
White warm light adjustable in both hands
Fixed Diameter:
Approx. 28-42mm / 1.1-1.7in
Applicable Scenes:
Automotive, home and other painting operations.
Package List:
1 x Spray Gun Fill Light1 x Battery Compartment:
1 x Charger:
1 x Cushion Pad (5PCS):
2 x Lamp Cover:
1 x Instruction:

Стоката во категоријата