0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Вежбање на бутовите тренер за мускули на карлицата, тренер на мускулите на бутот, прилагодлива опрема за вежбање на внатрешното буто

Вежбање на бутовите тренер за мускули на карлицата, тренер на мускулите на бутот, прилагодлива опрема за вежбање на внатрешното буто

DEN 2.67
Во магацинот.

Тековен

Совршено вклопување : Плочата за стегање може да се ротира и прилагоди, лесен за вклопување на ногата и лесен за употреба Подложни за заштита од мека гума за поудобно движење. Применливи делови : Вежбачот на бутовите може да вежба бутовите, рацете, градите, грбот и колковите, погодни за различни делови од телото на различни движења. Структура на триаголник : Обучувачот на мускулите на бутот е дизајниран со структура на триаголник, што го прави да има добра флексибилност и силна цврстина. Прилагодлив дизајн : Обучувачот на мускулите на карлицата поддржува ротирачко копче за прилагодување на отпорот, 7‑16kg/15.3lb, прилагодлива вредност на отпорноста. Мултифункционална : Внатрешната опрема за вежбање на бутот не само што може да ги разубави нозете, туку и да ги тенки нозете и да го намали бутот по долгорочна употреба. Совршено вклопување : Плочата за стегање може да се ротира и прилагоди, лесен за вклопување на ногата и лесен за употреба. Подложни за заштита од мека гума за поудобно движење. Применливи делови : Вежбачот на бутовите може да вежба бутовите, рацете, градите, грбот и колковите, погодни за различни делови од телото на различни движења. Структура на триаголник : Обучувачот на мускулите на бутот е дизајниран со структура на триаголник, што го прави да има добра флексибилност и силна цврстина. Прилагодлив дизајн : Обучувачот на мускулите на карлицата поддржува ротирачко копче за прилагодување на отпорот, 7‑16kg/15.3lb, прилагодлива вредност на отпорноста. Мултифункционална : Внатрешната опрема за вежбање на бутот не само што може да ги разубави нозете, туку и да ги тенки нозете и да го намали бутот по долгорочна употреба. Применливи делови : Вежбачот на бутовите може да вежба бутовите, рацете, градите, грбот и колковите, погодни за различни делови од телото на различни движења. Структура на триаголник : Обучувачот на мускулите на бутот е дизајниран со структура на триаголник, што го прави да има добра флексибилност и силна цврстина. Прилагодлив дизајн : Обучувачот на мускулите на карлицата поддржува ротирачко копче за прилагодување на отпорот, 7‑16kg/15.3lb Прилагодлива вредност на отпорност. Совршено вклопување : Плочата за стегање може да се ротира и прилагоди, лесен за вклопување на ногата и лесен за употреба.

Параметри на производот

Item Type:
Thigh Muscle Trainer
Material:
PP, TPE, Steel Spring
Product Use:
Slimming body, Slimming Arms, Beautify Legs, Shaping Buttocks
How to Use:
Lie flat on your mat, place the trainer between your legs and knees, and push the leg cover between the training covers. :
Keep your feet off the ground, keep your abdomen tense, and push the leg press trainer:
Lie on your side on the mat, support your upper body with your arms, place the trainer between your knees and press your legs together.:
Sit on the mat, support your upper body with your hands, place the trainer between your knees and press your legs.:
Stand on your feet, support the wall with your hands to keep your abdomen tense and perform leg exercises:
Fix the trainer on the thighs and lie flat on the seat cushion to assist in the practice of curls:
Package List:
1 x Leg Clamp:
2 x Clamping Plate:
2 x Screws:

Стоката во категоријата