0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
нпкгвиа Мрзливиот Стап За Сенки За Очи Не Е Вртоглавица Лесен За Боење Сјај За Осветлување Сјајниот Стап За Сенки За Очи Е Издржлив А Бојата Не Избледува Коректор З?

нпкгвиа Мрзливиот Стап За Сенки За Очи Не Е Вртоглавица Лесен За Боење Сјај За Осветлување Сјајниот Стап За Сенки За Очи Е Издржлив А Бојата

DEN 1457.60
Во магацинот.

Тековен

Идеален За Жени И Тинејџери Од Сите Возрасти & Секој Што Сака Козметика Оваа Плата За Сенки За Очи Направена Од Материјал, Нема Да Ја Иритира Вашата Кожа. Долготрајни Бои И Не Е Лесно Да Се Намали И Летаат Во Прав. Разумната Комбинација На Бои, Високо Пигментираните Сенки Прават Окото Да Изгледа Посјајно. Ова Е Многу Соодветна Големина За Носење, Ако Излезете На Забави, Емисии, Патувања, Забави, Можете Да Го Понесете Со Себе И Да Го Одржувате Убаво Во Секое Време. Продолжува Непречено Без Прескокнување, Размачкување Или Влечење, Чувствувајќи Се Толку Лесно Што Не Можете Ни да Кажете дека Носите. И, Исто Така, Лесно Со Отстранување На Шминка, Брзо И Чисто. Екстремно Градежни И Мешани, Овие Нијанси Нема Да Се Наборат, И Лесно Се Прилепуваат На Окото, Дури И Без Употреба. Мрзливото Стапче За Сенки За Очи Не Е Вртоглавица Лесно Се Обојува Сјајот За Да Се Осветли Сјајниот Стап За Сенки За Очи Е Издржлив И Бојата Не Избледува Мед Тенџере Коректорлази Стап За Сенки За Очи Не Е Вртоглавица Лесно Се Обојува Сјајот За Да Се Осветли Сјајниот Стап За Сенки За Очи Е Издржлив И Бојата Не Е Фадематеријал : Пластикабојка : како што покажува сликата, (поради разликата помеѓу различните монитори, сликата може да има мала разлика во боја.

Параметри на производот

Стоката во категоријата