0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Ксиахиум Детски Контејнери За Сјај За Усни Кармин Сјај За Усни Сјај За Усни Навлажнувачки Сјај За Усни Нагласи Сјај За Усни Што Ја Менуваат Бојата Долготрајните Ус?

Ксиахиум Детски Контејнери За Сјај За Усни Кармин Сјај За Усни Сјај За Усни Навлажнувачки Сјај За Усни Нагласи Сјај За Усни Што Ја

DEN 2.00
Во магацинот.

Тековен

Разновиден : Овој Кармин Има Заоблен Кадифен Апликатор За Попрецизна Апликација Совршен За Секоја Пригода Како Датум, Забава, Свадба, Бар, Матурска, Кампување, Канцеларија, Училиште Или Секојдневна Шминка. Совршен За Лична Употреба Или Како Подарок За Мама, Сопруга И Девојка. Иновативен Сјај За Усни : Време Е Да Пробате Нов Сјај За Усни! Неговата Единствена Формула Му Овозможува Да Ја Испорача Високо Пигментираната Боја На Карминот Што Се Лизга Како Сјај За Усни И Навлажнува Како Мелем За Усни. Ултра Кремастата Текстура На Кал Се Лизга Без Напор И Дава , Боја Во Една. ? Но, Не Сушење : Овој Кадифен Кармин Обезбедува Вистинска Завршница Со Целосна Покриеност За Заситени Усни Сенка. Ултра меката Формула слична на Кал ја Штити Кожата на Усните, Ефикасно Ја Губи И Лесно ја Покрива Линијата на Усните. Се-во-едно : Можете Да Го Нанесете Карминот На Образите Или Пределот Околу Очите и Да Го Користите Како Сенка За Очи За Атмосферски Изглед без Напор. Без Разлика Дали Сте Почетник За Шминка Или Шминкер, Има По Нешто За Секого. Совети : ① Ве Молиме Исчистете Ги Усните И Нанесете Усна , Што ќе Му Помогне На Карминот Непречено Да Се Лизне На Усните. ② По Нанесувањето, Почекајте 1-2 Минути Формулата Целосно Да Се Постави Пред Да Ги Притиснете Усните Заедно. ② Ве Молиме Чувајте На Собна Температура и Избегнувајте Директна Сончева Светлина.

Параметри на производот

Стоката во категоријата