0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Happlignly Garden Decoration Заштитна мрежа, Безбедност на деца, железничка мрежа за скали, wallидни висини Декорација Градина мрежа за автомобили Аутомотив пајак карго нето јаже

Happlignly Garden Decoration Заштитна мрежа, Безбедност на деца, железничка мрежа за скали, wallидни висини Декорација Градина мрежа за

DEN 3727.84
Во магацинот.

Тековен

Спецификации за заштита на нето : Нето дијаметар на пад на нето 5см/196in, дебелина од јаже 6мм/0,23in, по избор со повеќе големина. Премиум материјал : балконската железничка мрежа е добро изработена од густа цврста полиестерска мрежа што е потрајна и отпорна на солза. Белата боја може како дел од домашната декорација. Специјалниот материјал не е лесен за допир прашина и да стане валкан. Безбедност на скалите за деца : мрежата за шина за безбедност на децата е главно дизајнирана за инсталирање на скалилата со скалила или балконска железница за да ги задржи децата да не ги достигнуваат главата и телата преку банастери, да чуваат миленичиња / играчки и чевли што паѓаат од празнината помеѓу шипките за рачни плочи . Повеќе функција : Оваа цврста полиестерска бела мрежа може да се користи за коридори на врата и прозорци, скали, балкони, огради, креветчиња, кафези за миленичиња, градинки, забавни паркови, јавни објекти, пејзажни огради, надворешни wallsидови, мрежи за заштита на растенија, итн. Лесно за Инсталирајте : Користете ги поштенските врски низ назначените дупки околу рабовите, или преку дупките на решетката, а потоа заклучете го на банистер. Спецификации за заштита на нето : Нето дијаметар на пад на нето 5см/1.96in, дебелина од јаже 6мм/0,23in, по избор со повеќе големина. Премиум материјал : балконската железничка мрежа е добро изработена од густа цврста полиестерска мрежа што е потрајна и отпорна на солза. Белата боја може како дел од домашната декорација. Специјалниот материјал не е лесен за допир прашина и да стане валкан. Безбедност на скалите за деца : мрежата за шина за безбедност на децата е главно дизајнирана за инсталирање на скалилата со скалила или балконска железница за да ги задржи децата да не ги достигнуваат главата и телата преку банастери, да чуваат миленичиња / играчки и чевли што паѓаат од празнината помеѓу шипките за рачни плочи . Повеќе функција : Оваа цврста полиестерска бела мрежа може да се користи за коридори на врата и прозорци, скали, балкони, огради, креветчиња, кафези за миленичиња, градинки, забавни паркови, јавни објекти, пејзажни огради, надворешни wallsидови, мрежи за заштита на растенија, итн. Лесно за Инсталирајте : Користете ги поштенските врски низ назначените дупки околу рабовите, или преку дупките на решетката, а потоа заклучете го на банистер.

Параметри на производот

Material:
Polyester
Color:
White
Rope Thickness:
6mm
Mesh Hole Size:
5cm
Safe:
The decorative rope net uses environmentally friendly materials, non-toxic, non-radioactive, and has no impact on your child's health.
Easy to install:
It is suitable for indoor and outdoor balconies by connecting iron or wood railings and window corridors.
Multifunction Protection Net:
Family balcony, staircase, patio fall-proof full protective safety net, children's bed, children's playground safety net, outdoor fence, construction site safety net, truck box net cover, container protection net, etc.
Warm Tips:
* If you have any other size requirements, please contact us.:
* Because products need to be marginalized, all sizes of products will have a difference of plus or minus 6%.:
* Because of the different understanding of the spotlight and the color of different people, there may be some color difference, but within a reasonable range.:
* We only sell Protective net,the other decorations in the picture are for photo exhibitions only and are not included in the sale.:
Best Service for You. :
If you need to custom sizes and colors, or if you have any questions/concerns, please feel free to contact us, we will be at your service within 24 hours to give you a satisfactory solution. Thank you! :

Стоката во категоријата