0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
ПЛИГРЕАТ Цртан Филм Еднорог Виножито Ѕид Налепници, Кора И Стап Ѕид Налепници, Симпатична Ѕид Уметност Декор Отстранлив Винил Ѕид Налепница За Расадник Дневна Соб?

ПЛИГРЕАТ Цртан Филм Еднорог Виножито Ѕид Налепници, Кора И Стап Ѕид Налепници, Симпатична Ѕид Уметност Декор Отстранлив Винил Ѕид Налепница

DEN 0.67
Во магацинот.

Тековен

Цртан Филм Еднорог - оваа ѕидна налепница се состои од симпатичен дизајн на еднорог, виножито и ѕвезда за украсување на вашите ѕидови и да го направите вашиот дом потопол Уживајте ВО САМОСТОЈНО : пакетот доаѓа со еден голем лист налепница за ѕидови, околу 28 ° 15 инчи / 72 см € 38 см, секое парче може слободно да се организира, можете да ја искористите вашата имагинација за да ги декорирате како што сакате. Апликации Сцени : налепницата на ѕидот може да се примени за домашна декорација на дневна соба, спална соба, кабинет, фрижидер, врати или на кое било друго место што го сакате. Силна Лепливост : Изработена од винил, има долготрајна адхезија, еколошка, водоотпорна и брза боја. Може да се држи до секоја мазна и рамна површина долго време. Методот на пакување е ролна, можете да ја расклопите и израмните налепницата откако ќе ја примите и да ставите нешто на неа за да остане рамно некое време што ќе ви го олесни лепењето. Отстранлива Ѕидна Налепница : оваа винилна налепница што може да се лупи лесно се нанесува и отстранува без да остави остатоци. Ве молиме погледнете го деталниот цртеж за чекорите за користење на налепниците. Опис на производот : Исклучиво Дизајнирани Ѕидни Налепници, Шарени Ѕидни Налепници За Домашни Ѕидни Украси Бренд : ПЛИГРЕАТ ние Сме продавница специјализирана за обезбедување на разни производи од домашни украси и додатоци. Ние исто така обезбедуваме секакви полу-сопствени производи и подароци, добредојдовте да го консултирате нашиот персонал за услуги на клиентите и добредојде да ја посетите насловната страница на нашата продавница.

Параметри на производот

Brand:
PLIGREAT
Material:
Vinly
Color:
Muticolored
Size:
As Shown
Notes:
1. Please feel free to contact us if there is any qaulity problem or any other questions.:
2. Due to the lighting effects, the monitor's brightness and the contrast settings, there could be some slight differences in the color tone of the pictures and the actual item.:
3. The item in the picture may look larger than the actual. Please pay attention to the size map.:

Стоката во категоријата