0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
МРЕЖА ЗА Качување УЈОКСИ За Деца - Мултифункционална Рачно Ткаена Мрежа Од Коноп за Кафез Како Таванска Мрежа, Декоративна Мрежа, Мрежа За Преграда На Барака , Фото ?

МРЕЖА ЗА Качување УЈОКСИ За Деца - Мултифункционална Рачно Ткаена Мрежа Од Коноп за Кафез Како Таванска Мрежа, Декоративна Мрежа, Мрежа За Преграда

DEN 2.00
Во магацинот.

Тековен

●Увезен материјал ● безбедносната мрежа од јаже од коноп е изработена од висококвалитетни увезени суровини од јута, еколошки камења, издржливи, светли бои, долги влакна, отпорност на атмосферски влијанија, лесни за покривање со мрежа, одлично сонце и ефект на декорација на истекување ®Генијалност занаетчиство ● мајстор со 20-годишно искуство во ткаење ткае во мрежа преку традиционална изработка. Решетката е униформа и не е лесно да се оштети. Бравата е чисто рачно прицврстена, а дизајнот со двојна тока никогаш нема да се сопне. ●Прилагодено на безбедносната мрежа дијаметар на Жица 12мм (0,47 инчи),растојание ОД мрежа 10СМ(3,93"), 12СМ(4,72"). Заштитната мрежа може да се прилагоди за вас според вашата намена. Нето растојанието и бојата што ја сакате може да се прилагодат, ве молиме испратете е-пошта за да не контактирате./ + Мултифункционална апликација●декоративната безбедносна мрежа не само што може да им донесе безбедност на вашите деца, туку и да создаде силна ретро атмосфера за вас и да создаде топла семејна средина. Тоа може да се користи како таванот На Интер. ●Мултифункционална апликација●декоративната безбедносна мрежа не само што може да им донесе безбедност на вашите деца, туку и да создаде силна ретро атмосфера за вас и да создаде топла семејна средина. Тоа може да се користи како таванот На Интернет кафе, или како ѕид декорација, внатрешна партиција или како палто решетката. €Супер високи безбедносни перформанси●практичната спортска заштитна мрежа од јаже од коноп, исто така, супер висока носивост, не повредувајќи ги рацете, а не атмосферски влијанија. Ако ви треба повисоко ниво на заштита за обука за качување, можете да контактирате со нашиот тим на клиенти за да препорачате повисоко ниво на безбедност мрежа од јаже од коноп. Ова е одличен подарок, ќе направи вашите деца да се чувствуваат многу среќни-го инсталирате на семејната тераса и скали, може флексибилно да се инсталира на кој било прозорец или балкон; ќе ви донесе неограничена забава.Спецификација : ▸Име На Производот : Коноп Јаже Нето/Качување Товар Нето▸Јаже Груб : 12мм / 0,47 инчи (апр.) Diam Дијаметар на порите : 10см / 12см▸заштитен мрежен материјал : висококвалитетен канап▸Нето Големина Против паѓање : опционално со повеќе големини (може да се прилагоди), ако бојата и големината што ви се потребни не се тука, можете да ни испратите е-пошта контакт.

Параметри на производот

▸Product Name:
Hemp Rope Net/Climbing Cargo Net
▸Rope Coarse:
12mm / 0.47inchc (appr.)
▸Pore Diameter:
10cm / 12cm
▸Protective mesh material:
high quality twine
▸Anti-fall Net Size:
multi-size optional (can be customized), if the color and size you need are not here, you can email us contact.
▸Climbing Cargo Net are suitable for use outdoors:
indoors can be used anywhere, or you can cut them into the shape and size you want without affecting the durability of the net.
▸The rope net climbing cargo net is suitable for balconies, stairs, pets, children, gymnasiums, playgrounds, gardens, schools or sports clubs. It can prevent objects from falling, ensuring the safety of pets, children, etc.:
Recommended size:
Photo wall:
rope thickness 3-6mm, mesh 8-12cm;
Clothes hanging net:
rope thickness 8-12mm mesh 8-15cm;
Decorative net:
rope thickness 6-20mm mesh 6-25cm;
Ceiling net:
rope thickness 10-20mm mesh 10-25cm;
Climbing net:
rope thickness 16-22mm mesh 12-25cm;
Protective net:
rope thickness 8-14mm mesh 8-12cm;
Plant climbing net:
rope thickness 6-10mm mesh 10-20cm ;
Notes:
1. We only sell rope nets, excluding other decorations.:
2. Due to the difference between the light and the monitor, there will be slight chromatic aberration under normal conditions. Thank you for your understanding.:
3. If any items are missing in the received package, please contact the seller for replacement. :

Стоката во категоријата