0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Ouyoxi јаже нето безбедна нето балконска заштита мрежа мрежа за безбедност на отворено, мрежа за заштита на деца, скалила анти-пад ткаени јаже за градинарски декорати?

Ouyoxi јаже нето безбедна нето балконска заштита мрежа мрежа за безбедност на отворено, мрежа за заштита на деца, скалила анти-пад ткаени јаже

DEN 3839.84
Во магацинот.

Тековен

Play Игралиште за искачување нето】 Полиестер најлонски материјал со висока јачина специјален за искачување внимателно избрани суровини, 100% чисто рачно плетено од занаетот за наследство; Професионална техника на ткаење, отпорна на абење и отпорна на сонце, силна цврста и издржлива 【Безбедносна мрежа Единствена природа】 Надворешно искачување на карго нето -големина : Дијаметар на јажето : 6мм/0,019ft, 8mm/0.032ft, растојание од мрежа : 8cm/0.26ft; должина*ширина : 1x1m до 3x4m. 【Цврсто јаже мрежа】 со тесен јазол, отпорен на временски услови. Добро за употреба на отворено и заштитна употреба. Со шарен дизајн, можете да го користите како мрежа за декорација на wallидови. 【Лесно се справува】 меко, не е лесно да се избледи, издржливо, лесен за инсталирање и транспорт. Кога не треба да го користите, можете само да го преклопите и да го чувате удобно. 【Поддршка за прилагодување】 Балконски мрежи за деца имаме која било друга големина (дијаметар на јажето, мрежа, должина * ширина) јаже мрежа, други бои, ве молиме контактирајте не доколку ви треба, поддржувајте ја прилагодување. Ако имате какви било прашања или потреби, ве молиме контактирајте не. Play Игралиште за искачување нето】 Полиестер најлонски материјал со висока јачина специјален за искачување внимателно избрани суровини, 100% чисто рачно плетено од занаетот за наследство; Професионална техника на ткаење, отпорна на абење и отпорна на сонце, силна цврста и издржлива. 【Безбедносна мрежа Единствена природа】 Надворешно искачување на карго нето -големина : Дијаметар на јажето : 6мм/0,019ft, 8mm/0.032ft, растојание од мрежа : 8cm/0.26ft; должина*ширина : 1x1m до 3x4m. 【Цврсто јаже мрежа】 со тесен јазол, отпорен на временски услови. Добро за употреба на отворено и заштитна употреба. Со шарен дизајн, можете да го користите како мрежа за декорација на wallидови. 【Лесно се справува】 меко, не е лесно да се избледи, издржливо, лесен за инсталирање и транспорт. Кога не треба да го користите, можете само да го преклопите и да го чувате удобно. 【Поддршка за прилагодување】 Балконски мрежи за деца имаме која било друга големина (дијаметар на јажето, мрежа, должина * ширина) јаже мрежа, други бои, ве молиме контактирајте не доколку ви треба, поддржувајте ја прилагодување.

Параметри на производот

Product Name:
Climbing Net
Rope Coarse:
6mm/0.019ft, 8mm/0.026ft,10mm/0.032ft;
Pore Diameter:
8cm/0.26ft;
Climbing Net Size:
multi-size optional (can be customized), if the color and size you need are not here, you can email us contact.
Climbing Cargo Net are suitable for use outdoors:
indoors can be used anywhere, or you can cut them into the shape and size you want without affecting the durability of the net.
Notes:
* If you are satisfied with our products, please leave your real feedback.:
* Manual measurement, there may be 1-3cm error, please refer to the actual product.:
* Due to display effects and other factors, the actual color of the product may vary slightly from the color on the front of the computer, please refer to the color of the product received.:
* Hope you have a happy shopping experience, our store has more styles, welcome to our store! :

Стоката во категоријата