0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Фогуо Кревет Потпирач За Грб Перница Насловот, Долг Грб Перница Поддршка Клин Перница Триаголен Засилувач Читање, Со Отстранлив Капак, Отстранлив Миење Лумбална П?

Фогуо Кревет Потпирач За Грб Перница Насловот, Долг Грб Перница Поддршка Клин Перница Триаголен Засилувач Читање, Со Отстранлив Капак, Отстранлив

DEN 2.00
Во магацинот.

Тековен

Премиум Материјал : перницата за поддршка на грбот е полнета со полиуретанско полнење со висока густина, обезбедувајќи одлична поддршка за грбот И ткаенината на клиновите перници има многу добар визуелен ефект за да одговара на вашата внатрешна декорација. Ergономски Дизајн : триаголниот дизајн на перницата за читање одговара на ergономскиот дизајн; уникатниот златен агол од 45° и конкавно-конвексниот дизајн на лак обезбедуваат одлична поддршка за грбот, вратот и половината за да ви помогнат да го ослободите заморот во текот на денот. Дизајн Со патент што може да се пере : има метален патент на дното на потпирачот за грб на главата, патентот е многу долг, отстранувањето и ставањето во филер за перници е ветре, капакот на перницата за тело може да се стави во машината за перење за перење, така што перницата за зајакнување на дневниот кревет е лесна за чистење и издржлива. Мултифункционална : оваа перница за потпирач за грб може да ја ублажи вкочанетоста, стресот и да ги релаксира мускулите и може да се користи како поддршка на лумбалниот дел или нозете кога читате ИЛИ гледате ТЕЛЕВИЗИЈА. Креветот клин перница има странични џебови, кои можат да ги чуваат вашите мали предмети (далечински управувач, мобилен телефон, итн. Забелешка : дневната перница се транспортира во вреќа за компресија. Ве молиме нежно допрете ја перницата откако ќе ја примите, тогаш перницата за поддршка на главата наскоро ќе се опорави до нормалната дебелина. Премиум Материјал : перницата за поддршка на грбот е полнета со полиуретанско полнење со висока густина, обезбедувајќи одлична поддршка за грбот. И ткаенината на клиновите перници има многу добар визуелен ефект за да одговара на вашата внатрешна декорација. Ergономски Дизајн : триаголниот дизајн на перницата за читање одговара на ergономскиот дизајн; уникатниот златен агол од 45° и конкавно-конвексниот дизајн на лак обезбедуваат одлична поддршка за грбот, вратот и половината за да ви помогнат да го ослободите заморот во текот на денот. Дизајн Со патент што може да се пере : има метален патент на дното на потпирачот за грб на главата, патентот е многу долг, отстранувањето и ставањето во филер за перници е ветре, капакот на перницата за тело може да се стави во машината за перење за перење, така што перницата за зајакнување на дневниот кревет е лесна за чистење и издржлива. Мултифункционална : оваа перница за потпирач за грб може да ја ублажи вкочанетоста, стресот и да ги релаксира мускулите и може да се користи како поддршка на лумбалниот дел или нозете кога читате ИЛИ гледате ТЕЛЕВИЗИЈА. Креветот клин перница има странични џебови, кои можат да ги чуваат вашите мали предмети (далечински управувач, мобилен телефон, итн.

Параметри на производот

Name:
Wedge Pillow
Inner Core:
Pearl Cotton
Washing Instructions:
Detachable to start washing, please avoid frequent washing
Feature:
-Soft/comfortable/breathable:
-Intimate design of side seam pockets, the side of the cushion is for storing things, you can put your mobile phone, remote control, etc.:
-Selected soft fabric, skin-friendly and comfortable, soft and close-fitting:
-The bottom zipper design, the zipper is hidden in the bottom design, easy to remove and wash, the zipper is exquisite and durable:
-Removable and washable design, soft and delicate/natural folds/soft and comfortable/close to the skin:
-Ergonomic can support the waist and make the human body more comfortable.:
Package Content:
1 x Wedge Pillow :
Note:
1. Because Of Vacuum Packaging, The Item May Have Wrinkles After receiving. For The First Time, Please Gently Pat The Object And Make It.Restore The Original shape.:
2. Please allow 0.5-1 inch difference due to manual measurement.(1inch=2.54cm):
3.The color of the actual items may slightly different from the listing images due to different computer screen, thanks for your understanding. :

Стоката во категоријата