0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Калидака Вертикален Држач ЗА Приклучок ЗА Станица ЗА Полнење PS5 Со Станица За Полнење На Контролорот На Вентилаторот за Ладење Со Приклучоци За Полнач Со Двоен Кон?

Калидака Вертикален Држач ЗА Приклучок ЗА Станица ЗА Полнење PS5 Со Станица За Полнење На Контролорот На Вентилаторот за Ладење Со Приклучоци

DEN 1075.20
Во магацинот.

Тековен

Се-Во-Едно Дизајн : Чувајте ја вашата конзола за игри, безжични контролери и игри организирани Исто така, ги полни вашите контролори и ја троши топлината за вашата конзола. Доаѓа со 3 USB порти, ПРОШИРЛИВА USB функција. Полнач со двоен Контролер : Наполнете до 2 контролори истовремено или само чувајте ги кога не се користат. СО ПРЕДВОДЕН Индикатор, знајте го статусот на полнење на прв поглед. Систем за ладење : Вградени вентилатори ЗА ладење СО голема брзина 3000 RPN, висока ефикасност и дизајн со низок шум. Нема потреба да се грижите за прегревање на вашите уреди. Ја одржува функционалноста на работата и го подобрува времето на услугата. Заштеда На Простор : штандот го минимизира просторот зафатен од уредите држејќи ги во вертикална положба и ја одржува областа за игри уредна. Со складирање на игри што може да се повлече, може да складира 14 кутии за дискови за игри, да се збогува со неуредна работна површина. Компатибилност : вертикалниот држач е компатибилен за Play statio n5 Конзола и За Дигитално Издание. Се препорачува да се користи 5v/1,5-2a извор на енергија за да се обезбеди доволна струја. (Ве молиме Запомнете : конзолата, контролорите или игрите НЕ се вклучени). Вертикален Држач ЗА Приклучокот НА Станицата ЗА Полнење PS5 СО Станица За Полнење На Контролорот На Вентилаторот за Ладење Со Приклучоци За Полнач Со Двоен Контролер и Складирање На Играта ШТО Може Да се Повлече ЗА PS5 Dualsensedesseption : Се-Во-Едно Дизајн : Чувајте ја вашата конзола за игри, безжични контролери и игри организирани.Исто така, ги полни вашите контролори и ја троши топлината за вашата конзола. Доаѓа со 3 USB порти, ПРОШИРЛИВА USB функција.Полнач со двоен Контролер : Наполнете до 2 контролори истовремено или само чувајте ги кога не се користат. СО ПРЕДВОДЕН Индикатор, знајте го статусот на полнење на прв поглед.

Параметри на производот

Material:
ABS
Color:
Black
Size(LxWxH):
About 35x20.3x5.5cm/13.78x7.99x2.16inch
Package includes:
1pc x Charging Station Dock:
Note:
1. Due to the light and screen difference, the item's color may be slightly different from the pictures.:
2. Please allow 1-2 cm differences due to manual measurement.:

Стоката во категоријата