0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Детмомија деца четки за заби Детска четки за заби Детска алатка Детска алатка 8pcs Орална бебе сина чистачка алатка нега нежна стружена четка за чистење алатка за чи?

Детмомија деца четки за заби Детска четки за заби Детска алатка Детска алатка 8pcs Орална бебе сина чистачка алатка нега нежна стружена четка

DEN 2.33
Во магацинот.

Тековен

Силикон Не повредувајте пупки за вкус, намалете го растот. Ефективно отстранете го лошиот здив, редовната употреба на чистач на јазик е природен лек за халитоза. Лесен за користење. Направено од премиерматеријал, не-токсичен, без вкус, природно и издржлив. Пред да четкате заби, користете го стружерот на јазикот за да го исчистите. Не повредувајте пупки за вкус, намалете го растот. Ефективно отстранете го лошиот здив, редовната употреба на чистач на јазик е природен лек за халитоза. Лесен за користење. Направено од премиерматеријал, не-токсичен, без вкус, природно и издржлив. Пред да четкате заби, користете го стружерот на јазикот за да го исчистите. Список на пакети 4 x Опис на стоки за стружење на јазик- Направен од премиерматеријал, не-токсичен, без вкус, природно и издржлив. Со шуплив дизајн, може брзо да го отстрани дебелиот јазик и дизајнот на повреди на вашиот јазик. За да ја задржи устата здрава, оваа стругалка на јазикот е дизајниран за отстранување на остатокот од храна оставен на површината на јазикот што може да предизвика лош здив.

Параметри на производот

Стоката во категоријата