0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Нано Магла Распрскувач - Лице Овлажнител Длабоко Хидрирање Нанометар Распрскувач Преносни Лицето Практични Магла USB Полнење Навлажнувачки Магла Лице Распрскувач

Нано Магла Распрскувач - Лице Овлажнител Длабоко Хидрирање Нанометар Распрскувач Преносни Лицето Практични Магла USB Полнење Навлажнувачки

DEN 0.33
Во магацинот.

Тековен

Нано АТОМИЗАЦИЈА - инструментот за надополнување на водата фини нано атомизација мали молекули, брзо ја распаѓаат водата во ситна магла, водената магла е мека, удобна и лесна за апсорпција Овој производ користи физички хидратантен метод, нема потреба да се грижите за алергии, нема иритација на чувствителна кожа и има смирувачки и антиинфламаторно дејство. СЕОПФАТЕН НАВЛАЖНУВАЧКИ- - - Рачен навлажнувачки спреј може да се користи за навлажнување на лицето, телото, косата и другите делови за да се спречи статичноста на косата и да се намали чувствителноста на кожата. Деликатните молекули на водата брзо се апсорбираат од кожата за да се постигне брза хидратација. НАВЛАЖНЕТЕ ЈА КОЖАТА - - - преку третманот за атомизација, ефективните состојки можат да навлезат длабоко во кожата за да помогнат да се подобри сувоста и досадноста на кожата, да се забрза метаболизмот, да се отстранат маслото и нечистотијата во порите на кожата, ефикасно да се контролираат акните, да се навлажнува и навлажнува кожата. ЕДНОСТАВНО РАКУВАЊЕ - - - само свртете го производот со лицето надолу, извадете го резервоарот, подигнете го резервоарот за вода и истурете ја минералната вода; потоа цврсто свртете го резервоарот за складирање вода и цврсто запечатете го. Конечно, кога ќе се притисне прекинувачот, главата за прскање веднаш прска магла, а ефектот е подобар кога е 15 см подалеку од лицето. ЛЕСЕН за НОСЕЊЕ - ДИЗАЈН НА УСБ-полнење НА овлажнител за лице, мала големина, мала тежина, лесен за носење и употреба. Можете да го ставите во чанта, чанта, училишна торба или дури и во вашиот џеб и да ја користите во секое време.

Параметри на производот

Condition:
100% Brand New 
Item Type:
Face Mist Sprayer
Material:
ABS
Water Tank Capacity:
20ml
Optional Color:
Rose Gold, Red
Power Supply:
USB charging
Battery Capacity:
200 mAh
Battery Model:
552025
Input Voltage:
5V/1A
Opening Method:
Long press the power button for 3 seconds
How to use:
1. Charge the product before using the product (the red light will be on when charging, and the red light will be off after being charged):
2. Fill the water after full power (only mineral water can be added), unscrew the water tank, fill the water, turn the product upside down and tighten it to the buckle of the water tank.:
3. Press and hold the key for 3 seconds to spray.:
Package List:
1 x Main Machine:
1 x USB Cable:

Стоката во категоријата