0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Авер Аглоу Беспрекорен Крем За Исхрана, Крем За Нега На Кожата На Лицето, Хидрирана Рамнотежа На Маслото, Природен Раствор, Секојдневно Лекување На Сува Кожа На Лиц?

Авер Аглоу Беспрекорен Крем За Исхрана, Крем За Нега На Кожата На Лицето, Хидрирана Рамнотежа На Маслото, Природен Раствор, Секојдневно

DEN 784.00
Во магацинот.

Тековен

БЕСПРЕКОРЕН КРЕМ за ИСХРАНА : Сладок Мирис, Луксузен Крем Е Совршен за Беспрекорна Кожа Специјално Дизајниран за Одржување На Вашето Лице Еластично и Хидрирано. СЕКОЈДНЕВНА УПОТРЕБА : Ги Намалува Фините Линии и Брчките, Го Балансира Производството на Масло, Се Бори Против Избувнувањето, Ја Смирува Воспалената Кожа, ја Подобрува Цврстината на Кожата. ШИПИНКА : Богата Со Витамин А и Ц.Помага Во Корекција На Темните Дамки, Ги Намалува Лузните и Фините линии. КАМЕЛИЈА : Богата Со Олеинска Киселина и Витамини Д, Продира Во Подлабоките Слоеви на Кожата За Да Обезбеди Влага и Спречување На Брчки. СЕМЕ од ТИКВА : Богато Со Цинк и Витамин Е, Помага На Чувствителната Кожа Со Цврстина, Балансирајќи Ја Мрсната Кожа и Лековитите Изливи. ЕФИКАСНО : Напојувано Од Природата, Натопено Со Витамини За Подобрување На Кожата, Богати Ботанички Производи и Моќни Минерали, Користејќи Ги Само Најдобрите Состојки, Ние Никогаш Не Нарачуваме Аутсорсинг На Некое Од Нашето Производство за Одржување На Квалитетот на Производите.

Параметри на производот

Стоката во категоријата