0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
HomeSoGood 2 Парчиња Метални Клипови За Нокти за Коса, 4,7 инчен Дизајн Во Форма На Голема Змија Клипови За Коса Што Не Се Лизгаат За Коса Фати Шноли За Вилица За Густа Тенк?

HomeSoGood 2 Парчиња Метални Клипови За Нокти за Коса, 4,7 инчен Дизајн Во Форма На Голема Змија Клипови За Коса Што Не Се Лизгаат За Коса

DEN 1473.60
Во магацинот.

Тековен

Големи клипови за коса за канџи за жени се направени од легура,со бисерна декорација, површината е мазна и сјајна Ќе добиете 2 парчиња големи клипови за канџи, содржат различни 2 бои(сребрена и златна), Ги Исполнуваат вашите различни комбинации на облека. Лесен за употреба, клипот за коса е погоден за секоја долга коса, кадрава коса, права коса, густа и тенка коса и може цврсто да ја поправи нашата коса. Ова зграпчување на женска коса има минималистички дизајн со симулирани бисерни украси, што го прави совршен за излегувања, собири, дневни и канцелариски фризури. Овој минималистички клип за коса е совршен избор за подароци за жените и верувам дека ќе им се допадне ова изненадување. Големи клипови за коса за канџи за жени се направени од легура,со бисерна декорација, површината е мазна и сјајна. Ќе добиете 2 парчиња големи клипови за канџи, содржат различни 2 бои(сребрена и златна), Ги Исполнуваат вашите различни комбинации на облека. Лесен за употреба, клипот за коса е погоден за секоја долга коса, кадрава коса, права коса, густа и тенка коса и може цврсто да ја поправи нашата коса. Ова зграпчување на женска коса има минималистички дизајн со симулирани бисерни украси, што го прави совршен за излегувања, собири, дневни и канцелариски фризури. Овој минималистички клип за коса е совршен избор за подароци за жените и верувам дека ќе им се допадне ова изненадување.

Параметри на производот

Стоката во категоријата