0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Кетери Сент Патрикс Ден Лента За Глава Лак Ленти ПРЕДВОДЕНА Шамрок Коса Бенд Блескав Денот На Свети Пети Костими За Забава Облека За Глава Ирски Зелен Шамрок Детел?

Кетери Сент Патрикс Ден Лента За Глава Лак Ленти ПРЕДВОДЕНА Шамрок Коса Бенд Блескав Денот На Свети Пети Костими За Забава Облека За Глава

DEN 154.56
Во магацинот.

Тековен

Свети Патрик лакови за коса, сочинуваат светкаво шамрок, златници и лакови со светки, лед светла во боја, изработени од мека ткаенина, лесни и удобни за носење Лента за глава на свети Патрик. Обрач за глава : 4,7 х 12см/5,5 х 14см, Лак : 11.6/30*17цмфлексибилна структура, силна издржливост. лак за коса 30 х 18 см /11,8 х 7 инчи. Големина која одговара на повеќето возрасни и деца и не ја оптоварува главата дури и ако се носи долго време. Лак лента за глава на забава За Денот На Свети Патрик или направете го совршен подарок за семејството и пријателите да додадат уште повеќе среќа на Ирците. Дизајнот на лентата за глава е инспириран од Денот На Свети Патрик да ви донесе повеќе Ирска среќа. Совршен додаток за забава За денот На Свети Патрик за да ве направи светкави, привлечни, слатки и гламурозни. Совршен за облека, костими и кошули на Свети Патрик. Совршен декор За Денот На Свети Патрик.

Параметри на производот

Стоката во категоријата