0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Хокус Мултифункционални Рамки За Складирање На Мијалник За Повеќе Од Тоалет,Полица За Бања Решетката За Складирање Над Тоалетот, со 3 Полици За Складирање На Тоале?

Хокус Мултифункционални Рамки За Складирање На Мијалник За Повеќе Од Тоалет,Полица За Бања Решетката За Складирање Над Тоалетот,

DEN 819.20
Во магацинот.

Тековен

Зелен Материјал За Заштита на Животната средина,Без ' рѓа/Мувла/ И Водоотпорен/Силна Флексибилност Користете Материјал За Отпорност на Пламен,Висока Отпорност на Пожар,може да се Користи во Кујната. Капацитетот На Товарот Може Да Достигне Околу 40 Кг,Без Пукање,Без Проширување,Без Деформација и Висока Флексибилност. Креативен Дизајн На Фиоки, Внимателен Дизајн/Скриени Предмети/Удобен и Санитарен. Лесна Инсталација,Монтажа На Лопатка и Тенон,Затегнување И Засилување На Завртките, Лесна Инсталација По Лице. Лесно Се Склопува и Чисти : Сите Делови и Додатоци од Кутијата за Складирање Бања На Тоалетот Лесно се Разликуваат. Концизниот Опис Ви Заштедува Време и Напор. Зелен Материјал За Заштита на Животната средина,Без ' рѓа/Мувла/ И Водоотпорен/Силна Флексибилност. Користете Материјал За Отпорност на Пламен,Висока Отпорност на Пожар,може да се Користи во Кујната. Капацитетот На Товарот Може Да Достигне Околу 40 Кг,Без Пукање,Без Проширување,Без Деформација и Висока Флексибилност. Креативен Дизајн На Фиоки, Внимателен Дизајн/Скриени Предмети/Удобен и Санитарен. Лесна Инсталација,Монтажа На Лопатка и Тенон,Затегнување И Засилување На Завртките, Лесна Инсталација По Лице. Лесно Се Склопува и Чисти : Сите Делови и Додатоци од Кутијата за Складирање Бања На Тоалетот Лесно се Разликуваат. Концизниот Опис Ви Заштедува Време и Напор.

Параметри на производот

Color:
White
Weight:
About 15Kg
Size:
A:
50 X 25 X 150Cm
B:
50 X 25 X 160Cm
Features:
the Product Uses High-Density Wood-Plastic Board,High-Strength Load-Bearing.:
Washable,-Proof and Tasteless:
Notice :

Стоката во категоријата