0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Градите За Складирање ХОБРО, Организатор На Ретро Кутија За Играчки Со Отсечено Влечење Во Форма На Буквата У, Клупа За Складирање, Безбедносна Шарка, Цврсти Гради ?

Градите За Складирање ХОБРО, Организатор На Ретро Кутија За Играчки Со Отсечено Влечење Во Форма На Буквата У, Клупа За Складирање,

DEN 3.00
Во магацинот.

Тековен

Боја : Бела Материјал : Честички. Големина на производот : 29. Содржина На Пакетот : 1 x играчка градите; 1 x Додаток Комплет; 1 x Инструкции. Ве молиме соберете ја оваа кутија за играчки на мека површина за да спречите гребнатини. Отворете го и затворете го капакот полека за да избегнете стискање на рацете. Цврст и Безбеден : багажникот за складирање има безбедносна шарка и жлебови напред, што го олеснува отворањето. Во исто време, може да спречи пребрзо затворање на организаторот на кутијата за играчки и побезбедно е за употреба. Отсеченото влечење во форма на буквата у е лесно за движење и носење. Голем Простор За Складирање : Големината на клупата за складирање е 29,5 "L x 15,7"W x 19,9" H. оваа клупа за складирање има простран простор за складирање под капакот на шарките, обезбедувајќи различни опции за складирање. Кутијата за играчки може да се користи за складирање на разни играчки, книги, чанти и други колекционерски предмети за да го максимизирате вашиот простор на паметен начин. Вие Одлучувате За Неговите Функции : овој ковчег за играчки прифаќа едноставен дизајн и дизајн на бел изглед, што е многу погодно за создавање удобна и привлечна атмосфера.

Параметри на производот

Стоката во категоријата