0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Четка за бања, четка за каросерија 3 во 1 Електричен туш за чистење на телото за чистење на телото IPX7 водоотпорна четка за ексфолирачка четка 4 брзини за масажа на кож

Четка за бања, четка за каросерија 3 во 1 Електричен туш за чистење на телото за чистење на телото IPX7 водоотпорна четка за

DEN 1700.48
Во магацинот.

Тековен

Чистење на четки за чистење на телото и нега на кожата : Глава за четка за бања со кожа со способност за чистење, четка за чистење на телото ја прави грижата за кожата и комбинацијата на тушот за бања, што овозможува да можете да земете бања и нега на кожата Ексфолирачката четка е лесна за чистење на грбот, нозете, рамото потемелно, масирање и охрабрување на кожата. Мултифункционална ексфолирачка четка : Електрична четка за туширање со длабока нега на масажа, бањата и многу други ефекти за реализирање темелно ја чисти кожата, комплетот за ексфолијација обезбедува удобна бања за вас. Четката за бања со долга рачка е совршен додаток за капење додека е дома или патува. Широко користете комплет за ексфолијација на четки : Главата за туширање со електрична масажа е лесна за употреба, комплетот за четки за четки е погоден за мажи, жени и деца, направете ја кожата мека и опуштена, комплетот за глави за четки за четки е особено решавање на проблемот како што е или болка. Сетот за ексфолијација на бања е совршен посебен подарок за пријатели, родители и семејство. Удобна четка за чистење на телото на лицето за бања : Електрична глава за туширање на четки Обезбедете попрофесионална, поефикасна, туш за мелење на грбот е поздраво искуство за капење, континуирана употреба за одреден временски период, водоотпорна електрична четка за чистење на телото на лицето ќе ја направи кожата на лицето и телото подобра . Исклучувањето на четката за чистење може ефикасно да се грижи за здравјето на вашата кожа, лесно може да се пее, ќе има добро време секој ден. Четка за бања со долга рачка Подобрете го квалитетот на кожата : Електрична тушница со четки за тело Помош за подобрување на кожата на вашето тело, безжична моќност, четка за туширање може ефикасно да ги направи бели и нежни, четката за чистење на телото на лицето е деликатна и убава, комплетот за ексфолијација на четки е измазнување и еластична.

Параметри на производот

Item Type:
Electric Shower Brush
Material:
ABS
Gear:
4 Gears
Waterproof Grade:
IPX7
Power Supply Type:
USB Data Cable
Package List:
1 x Bath Brush Shower Head :
1 x Bath Soft Brush :
1 x Exfoliating Hard Brush :
1 x Instruction :
1 x USB Data Cable :
1 x Soft Water Tube Interface :
Note:
1. For the health of you and your family, it is recommended that you change the brush head every 3 months. The massage head can be used for a long time without replacement. :
2. Wipe the charging port on the back of the shower handle with a dry towel each time charging. Prevent stains from blocking the charging port and affecting the charging point efficiency. :

Стоката во категоријата