0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Адаптер за напојување за замена на Dauerhaft за адаптер за напојување Nintendo 64 за N64 над заштита на напон против корозија)

Адаптер за напојување за замена на Dauerhaft за адаптер за напојување Nintendo 64 за N64 над заштита на напон против корозија)

DEN 348.80
Во магацинот.

Тековен

Преку напон и над струја и над заштита на температурата Долгорочна издржливост. Ултра-долг сервисен живот до 30. Направено од материјал, силен, отпорен на абење и анти -корозија. Едноставно приклучете и играјте и повторно започнете да уживате во вашата конзола. Адаптер за моќност за замена за Nintendo 64, заменете го вашиот дефект или недостасува адаптер за наизменична струја. Опис : Ова е високо-ефикасен адаптер за напојување за Nintendo 64. Опремено со уред за заштита на безбедност, ќе ви обезбеди брзо и безбедно искуство за полнење. Компактен и преносен, лесен за носење. Карактеристики : Адаптер за замена на моќност за Nintendo 64, заменете го вашиот дефект или недостасува адаптер за наизменична струја. Направено од материјал, силен, абење и корозија. Долгорочна издржливост. Ултра-долг сервисен живот до 30. Едноставно приклучете и играјте и повторно започнете да уживате во вашата конзола.

Параметри на производот

Стоката во категоријата