0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Вефсу Божиќно Цртано Печатење Прилагодлива Јака За Вратот На Кучето Божиќна Снегулка Елен Јака За Кучиња Свадба Карирани Јаки За Кучиња За Мали Средно Големи Кучи?

Вефсу Божиќно Цртано Печатење Прилагодлива Јака За Вратот На Кучето Божиќна Снегулка Елен Јака За Кучиња Свадба Карирани Јаки За

DEN 2.67
Во магацинот.

Тековен

Материјал Изработен Од Памучна Јака, Мек И Лесен, Удобен За Носење На Кучињата, Исто Така Оваа Вратоврска За Вратот На Црното Куче Е Отстранлива И Лесна За Миење Прилагодлив Дизајн Кука И Јамка Дизајн На Затворање За Да Бидете Сигурни Дека Ќе Може Да Се Прилагоди Соодветна Должина На Куче И Мачка Врски За Вашиот. Прилагодлива Јака За Кучиња Јаката За Кучиња Има 2 Големини За Избрани, Погодни За Мали До Големи Кучиња, Може Да Се Прилагоди Според Вистинската Потреба За Исполнување На Најудобната Должина. Пријателски За Кожата Овие Машнички За Миленичиња И Вратоврски За Миленичиња Се Изработени Од Квалитетен Памук И Полиестер Со Прилагодливо Затворање На Куката И Јамката, Пријателски За Кожата, Дише И Го Одржува Вашето Удобно И Кога Ги Носите Нашите Вратоврски. Широка Примена Јаките За Кучиња Се Погодни За Секојдневно Носење, Фотографирање, Забави, Свадби, Празници И Забави , Правејќи Го Вашиот Изглед Нежен И Формален Добар Подарок За Вашиот, И Сигурно Ќе Ги Направат Посреќни. Материјал Изработен Од Памучна Јака, Мек И Лесен, Удобен За Носење На Кучињата, Исто Така Оваа Вратоврска За Вратот На Црното Куче Е Отстранлива И Лесна За Миење. Прилагодлив Дизајн Кука И Јамка Дизајн На Затворање За Да Бидете Сигурни Дека Ќе Може Да Се Прилагоди Соодветна Должина На Куче И Мачка Врски За Вашиот. Прилагодлива Јака За Кучиња Јаката За Кучиња Има 2 Големини За Избрани, Погодни За Мали До Големи Кучиња, Може Да Се Прилагоди Според Вистинската Потреба За Исполнување На Најудобната Должина.

Параметри на производот

Стоката во категоријата