0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Безбедносни Ремени За миленичиња Најлон Полка Точка Шема Куче Поводник Миленичиња Оловни Кучиња Одење Трчање Води Издржлив Тренинг Појас Јаже за Мали Средни Кучи?

Безбедносни Ремени За миленичиња Најлон Полка Точка Шема Куче Поводник Миленичиња Оловни Кучиња Одење Трчање Води Издржлив Тренинг

DEN 529.60
Во магацинот.

Тековен

1Изработен од висококвалитетен материјал, еколошки и без мирис. Еластичниот поводник за мачки за миленичиња што може да се повлече може да избегне напрегање на мускулите на вашата рака или повреда на вас или на мачката куче милениче.It може во голема мера да го прошири опсегот на бесплатни активности на мачки кучиња миленичиња.Дише, задебелена рачка, многу удобна за употреба, може да ја заштити вашата рака кога го водите вашето домашно милениче со сила.Удобно чувство, заштита на рацете од повреда при влечење.Изработен од висококвалитетен материјал, еколошки и без мирис. Еластичниот поводник за мачки за миленичиња што може да се повлече може да избегне напрегање на мускулите на вашата рака или повреда на вас или на мачката куче милениче.It може во голема мера да го прошири опсегот на бесплатни активности на мачки кучиња миленичиња.Дише, задебелена рачка, многу удобна за употреба, може да ја заштити вашата рака кога го водите вашето домашно милениче со сила.Удобно чувство, заштита на рацете од повреда при влечење. Име : Безбедносни Појаси За Миленичиња материјал : како слика Боја : Како Слика Забелешка : Поради различниот монитор и светлосниот ефект, вистинската боја на предметот може да биде малку поинаква од бојата прикажана на сликите.

Параметри на производот

Type:
Dog Leash
Material:
Nylon,Soft padded
Color:
Green /Red/Balck
Size:
Width
Package include::
1 pc Dog leash:
Note::
1. Due to the different monitor and light effect, the actual color of the item might be slightly different from the color showed on the pictures. Thank you!:
2. Please allow 1-3cm measuring deviation due to manual measurement. :

Стоката во категоријата