0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Скали За Кучињаhецига За Високи Кревети, Чекори За Кучиња Од 4 Чекори За Мали Кучиња И Кауч, Скали За Миленичиња За Мали Кучиња и Мачки и Качување Со Висок Кревет, Бал?

Скали За Кучињаhецига За Високи Кревети, Чекори За Кучиња Од 4 Чекори За Мали Кучиња И Кауч, Скали За Миленичиња За Мали Кучиња

DEN 2.33
Во магацинот.

Тековен

УДОБНИ СКАЛИ ЗА МИЛЕНИЧИЊА - ова скалило за кучиња од пена е дизајнирано директно на работ на креветот, софата или друг мебел, така што вашето домашно милениче може удобно да се качува нагоре и надолу Тоа е скалило за кучиња за мали, големи и екстра големи кучиња. СПЕЦИФИЧЕН И СТАБИЛЕН ДИЗАЈН - 33д густина на чиста пена направете го ова скалило постабилно кога вашите миленици одат понатаму. Скалите за кревети за кучиња можат да обезбедат силна поддршка за домашните миленици во процесот на одење. Дизајнот на наклон со низок агол може подобро да ги заштити зглобовите на вашите миленици. ГОЛЕМИНИ НА ПОВЕЌЕ ЧЕКОРИ-Ова скалило за кучиња има 2 чекори, 3 чекори, 4 чекори и 5 чекори за избор. Нашите скали во 2 чекори се вклопуваат за стол/софа/кревет до 17 инчи. Скалите во 3 чекори се вклопуваат за стол/софа/кревет до 13 инчи. Скалите во 4 чекори се вклопуваат за стол/софа/кревет до 21 инч.

Параметри на производот

Стоката во категоријата