0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Врата Другар Мачка Врата Ремен За Домашни Миленици-Карамела. Прилагодлива Брава На Вратата Отпорна На Кучиња. Чувајте Го Кучето Надвор Од Кутијата за Отпадоци &Зас?

Врата Другар Мачка Врата Ремен За Домашни Миленици-Карамела. Прилагодлива Брава На Вратата Отпорна На Кучиња. Чувајте Го Кучето

DEN 271.04
Во магацинот.

Тековен

● ОРИГИНАЛНАТА БРАВА ЗА прилагодување на вратата НА ВРАТАТА НА МАЧКАТА без ИСЕЧЕНА ВРАТА На Мачката е оригиналната алтернатива на вратата на мачката што им го враќа просторот на мачките! Нема потреба од врати за мачки во затворени простории и повеќе нема борби со гломазни порти за кучиња за вратите Со Врата Другар, можете да имате мачка врата за внатрешна врата без намалување на дупка во прашање на секунди. Додека евтините нокаути на бравата на вратата на мачката се примамливи, бравата за заклучување на вратата на мачката е направена во САД и е издржлива и ефикасна. ● КУТИЈА ЗА ОТПАДОЦИ ОТПОРНА НА КУЧИЊА ЗА МАЧКИ-бравите на вратите На Бади За кучиња го олеснуваат отворањето на вратата за мачки и ги чуваат кучињата надвор од кутијата за отпадоци и храната за мачки. Благодарение на нашето екстра силно лепило ОД 3 МЕТРИ, Пријателот на Вратата се инсталира за неколку секунди и може да ги спречи кучињата до 120 килограми да влезат во соби без одење. Конечно, врати за миленичиња за мачки без никакви проблеми и станица за хранење мачки отпорна на кучиња што ќе ја сака вашата мачка. ① ЕДНОСТАВНА И ЕФЕКТИВНА-инсталација без алатки која е едноставна и работи! ЛЕПИЛАТА ОД 3 МЕТРИ се држат до рамката на вратата и вратата, прилагодувачот ви овозможува да ја држите вратата испукана доволно отворена за да одговара на ширината на вашата мачка и конечно да ја заклучите куката во бравата. Ременот ќе се свитка околу вратата, така што е лесно да се заклучи од двете страни на вратата за брз и удобен пристап. НЕ инсталирајте на гипс картон. За дополнителни мотивирани кучиња, инсталирајте на задниот дел од вратата за посилно држење. ● Прилагодлив И ПРИЛАГОДЛИВ - Бади На Вратите работи на сите типови внатрешни врати, вклучувајќи бифолд, лизгање, џеб и двојни врати.

Параметри на производот

Стоката во категоријата