0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
З&засилувач; Х Костум За Обука На Кучиња, Костум За Обука На Кучиња Едно Парче Анти-залак Костум Платно Згуснување Армија За Коњски Кучиња Овчар Обука Спортска Агит?

З&засилувач; Х Костум За Обука На Кучиња, Костум За Обука На Кучиња Едно Парче Анти-залак Костум Платно Згуснување Армија За Коњски Кучиња

DEN 0.67
Во магацинот.

Тековен

Избор на големина-Мала Големина : Погодна за висина 165-175см/64,9-68,8 инчи; Средна Големина : Погодна за висина 175-185см /68,8-72 8инч; Голема Големина : Погодна за висина 185-195см/72,8-76,7 инчи Можете да ја изберете големината што ви треба според табелата со големини. € КАРАКТЕРИСТИКИ-Густа и лесна, добра флексибилност, едноделен дизајн на костум, силна отпорност на кинење, силна и отпорна на залак, ефикасно заштитувајќи ја безбедноста на тренерот. ● МАТЕРИЈАЛ-Изработен од дебел платнен материјал, дебел памук и ленено платно се избираат за надворешниот слој и најдлабокиот слој, а средниот слој е задебелен со густ памук, силен и безбеден, за да го заштити вашето тело од каснување од кучиња. + АПЛИКАЦИЈА-широко се користи во обука на кучиња, погон на плен, обука за награди, цврст стисок, обука за послушност, обука за кучиња на армијата/специјалните сили, спортови на кучиња итн., по ваша дискреција. + ЗАБЕЛЕШКА - тој тип на материјал обезбедува целосна заштита од залак, канџи и други рани. Може да се користи и за спречување на гребнатини и каснувања кај некои животни, а ефектот е идеален. Избор на големина-Мала Големина : Погодна за висина 165-175см/64,9-68,8 инчи; Средна Големина : Погодна за висина 175-185см /68,8-72 8инч; Голема Големина : Погодна за висина 185-195см/72,8-76,7 инчи. Можете да ја изберете големината што ви треба според табелата со големини. € КАРАКТЕРИСТИКИ-Густа и лесна, добра флексибилност, едноделен дизајн на костум, силна отпорност на кинење, силна и отпорна на залак, ефикасно заштитувајќи ја безбедноста на тренерот. ● МАТЕРИЈАЛ-Изработен од дебел платнен материјал, дебел памук и ленено платно се избираат за надворешниот слој и најдлабокиот слој, а средниот слој е задебелен со густ памук, силен и безбеден, за да го заштити вашето тело од каснување од кучиња. + АПЛИКАЦИЈА-широко се користи во обука на кучиња, погон на плен, обука за награди, цврст стисок, обука за послушност, обука за кучиња на армијата/специјалните сили, спортови на кучиња итн., по ваша дискреција. + ЗАБЕЛЕШКА - тој тип на материјал обезбедува целосна заштита од залак, канџи и други рани. Може да се користи и за спречување на гребнатини и каснувања кај некои животни, а ефектот е идеален.

Параметри на производот

Product Name:
Dog bite protection suit
Material:
high quality thick cotton and linen canvas
Size:
Suitable for people who are 165-195cm/64.9-76.7inch tall. You can choose the size you need according to the size chart
►♛ Products Include:
1 × Dog Bite Protection Suit:
►♛ NOTE !!!:
--1-2 cm measurement error is a reasonable range, due to the manual measurement methods.:
--Please be reminded that due to lighting effects, monitor's brightness / contrast settings etc, there may be a little difference in the color of the pictures and the actual item.:

Стоката во категоријата