0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
GSPORTFIS Бањарка За Пешкир За Сушење Кучиња Микрофибер Брзо Апсорбира Вода Бања Пешкир Мачка Миленичиња Бања Пешкир Чешлање Миленичиња Производ

GSPORTFIS Бањарка За Пешкир За Сушење Кучиња Микрофибер Брзо Апсорбира Вода Бања Пешкир Мачка Миленичиња Бања Пешкир Чешлање Миленичиња

DEN 2.00
Во магацинот.

Тековен

Бањарката за кучиња е изработена од микрофибер материјал, кој е многу удобен и издржлив Има добра апсорпција на вода, помага косата на вашето куче брзо да се исуши и ефикасно го намалува ризикот вашето куче да се разболи од влажна коса. Пешкирот За Бањарка За Кучиња е како облека за бањарка за миленичиња со прилагодлив еластичен Велкро на градите и вратот за сеопфатна заштита за вашето куче. Практично и едноставно за одржување на вашето домашно милениче топло и удобно. Палтата за крпи за кучиња се перат во машина, крпите за миленичиња може да се чуваат во вашиот автомобил за патување или да се мијат директно дома. Бањарката за кучиња е изработена од микрофибер материјал, кој е многу удобен и durable.It има добра апсорпција на вода, помага косата на вашето куче брзо да се исуши и ефикасно го намалува ризикот вашето куче да се разболи од влажна коса.Пешкирот За Бањарка За Кучиња е како облека за бањарка за миленичиња со прилагодлив еластичен Велкро на градите и вратот за сеопфатна заштита за вашето куче.Практично и едноставно за одржување на вашето домашно милениче топло и удобно.Палтата за крпи за кучиња се перат во машина, крпите за миленичиња може да се чуваат во вашиот автомобил за патување или да се мијат директно дома.

Параметри на производот

Material:
Polyester
Type:
Dogs
Package Include:
1* pet bath towel:
If you have any questions about the product, please contact me, we will contact you within 24 hours and give you a satisfactory answer.:
Reusable bathrobes, our pet towels can be stored in your car for travel or use at home. It will protect your sofa, carpet, car, bed, floor, and chair. The round chest and neck can be adjusted to better cover the pet’s body :

Стоката во категоријата