0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Универзална 1.4 * 8мм Рфид Iso Во Согласност Со Транспондерот РФИД Ознака Податоци За Животни Микрочип Стакло Транспондер 2KBITS ISO11784/11785 За Миленичиња Кучиња Мачки И Коњ?

Универзална 1.4 * 8мм Рфид Iso Во Согласност Со Транспондерот РФИД Ознака Податоци За Животни Микрочип Стакло Транспондер 2KBITS

DEN 1.67
Во магацинот.

Тековен

Микрочипот е во формат 134,2 K/125 K FDX-B (ISO11784/11785 во согласност) со 16-битно кодирање, повеќето скенери може да се прочитаат Брзо и безбедно инјектира под површината на кожата на домашно милениче, може безбедно да се користи по асептична обработка. Чипот е читлив и напишан чип. Не треба да се пишува само по себе кога станува збор за необработени податоци. Исто така е можно да се променат податоците преку читателот. Мала големина и мала тежина.Микрочипот нема внатрешен извор на енергија, така што ќе трае животот на вашето домашно милениче. Широк спектар на апликации, погодни за повеќето миленичиња, сточарство, риби, диви животни итн. Спецификација : Состојба : 100% Сосема Нов Материјал : абс пластична Боја : Како што е прикажано На сликата Големина : 1,4*8мм Како Да Се Користи : директно се инјектира во кожата на телото на животното од професионалец кој користи посветен шприц и се вградува под Хоризонтален агол Од 45° Приближна локација на имплантот : 1.Тигри, леопарди, лавови, мечки, џиновски панди и црвени панди левиот центар на вратот 2.

Параметри на производот

Condition:
100% Brand New
Material:
ABS plastic
Color:
As picture shown
Size:
1.4*8mm
How to Use:
It is directly injected into the skin of the animal's body by a professional using a dedicated syringe and implanted at a horizontal angle of 45°:
Approximate implant location:
1.Tigers, leopards, lions, bears, giant pandas and red pandas:
The left center of the neck :
2.Orangutan, gibbon, golden monkey and langur:
Inside of the front left forearm :
3.Elephant:
Under the folds surface of the left side of the tail root:
4.Wild horses, wild donkeys:
The center of the left side of the neck, near the mane area.:
5.Takin:
The center of the left side of the neck, near the ear base area:
6.Cranes, donkeys, swans:
The front center of the neck:
7.Pet dog, cat:
Ear root or on both sides of the neck:
8.Marking positions of other wild animals of similar morphology are referred to above.:
Package List:
1 * Microchip :

Стоката во категоријата