0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Jotfa 8 парчиња Божиќни пилешки капи бандани, пилешко Дедо Мраз капа пилешко Божиќна бандана марама, мало домашно милениче Божиќна костум за пилиња кокошка гуска, пап?

Jotfa 8 парчиња Божиќни пилешки капи бандани, пилешко Дедо Мраз капа пилешко Божиќна бандана марама, мало домашно милениче Божиќна

DEN 0.67
Во магацинот.

Тековен

Мини божиќни костими за пилешко : пакетот вклучува 2 парчиња црвени карирани божиќни пилешки капи, 2 парчиња црвени карирани пилешки бандани, 2 парчиња бели и црни карирани божиќни пилешки капи, 2 парчиња бели и црни карирани пилешки бандани Овие божиќни костуми за пилешко се погодни за да го облечете вашето прекрасно милениче. Специјален дизајн за Божиќ : Божиќниот кокосен костим усвојува класичен дизајн на карирани биволи, прекрасна и модерна. 2 Класичен дизајн на карирана боја симпатична и уникатна, што ви овозможува да го облечете вашето домашно милениче подобро и креативно. Големина : Божиќната капа за пилешко е приближно. Божиќната бандана на пилешкото е долга 12 ”, што може да ги задоволи потребите на разни мали животни. Материјал : Овие пилешки Божиќни капи и триаголни марами се изработени од висококвалитетни памучни и полиестер, меки и удобни и не ја иритираат кожата на миленичињата. Лесно за носење : Секоја пилешка Божиќна капа доаѓа со прилагодливи еластични жици кои можете да го притиснете копчето за да ја прилагодите големината. Божиќната пилешка бандана има мали памучни топки зашиени на двата краја што е погодно да се облече и да се соблече. Мини божиќни костими за пилешко : пакетот вклучува 2 парчиња црвени карирани божиќни пилешки капи, 2 парчиња црвени карирани пилешки бандани, 2 парчиња бели и црни карирани божиќни пилешки капи, 2 парчиња бели и црни карирани пилешки бандани. Овие божиќни костуми за пилешко се погодни за да го облечете вашето прекрасно милениче. Специјален дизајн за Божиќ : Божиќниот кокосен костим усвојува класичен дизајн на карирани биволи, прекрасна и модерна. 2 Класичен дизајн на карирана боја симпатична и уникатна, што ви овозможува да го облечете вашето домашно милениче подобро и креативно. Големина : Божиќната капа за пилешко е приближно. Божиќната бандана на пилешкото е долга 12 ”, што може да ги задоволи потребите на разни мали животни. Материјал : Овие пилешки Божиќни капи и триаголни марами се изработени од висококвалитетни памучни и полиестер, меки и удобни и не ја иритираат кожата на миленичињата. Лесно за носење : Секоја пилешка Божиќна капа доаѓа со прилагодливи еластични жици кои можете да го притиснете копчето за да ја прилагодите големината. Божиќната пилешка бандана има мали памучни топки зашиени на двата краја што е погодно да се облече и да се соблече. Божиќ доаѓа, овие божиќни костуми за пилешко се направени за да го облечете вашето симпатично пилешко или други мали животни.

Параметри на производот

Color:
red & black buffalo plaid, white & black buffalo plaid and red.
Material:
made of cotton and polyester.
Size:
 the Christmas hat is approx. 4.9” x 3.1”. The chicken Christmas bandana is 12” long.
How to use these chicken Christmas costumes? :
1. Suitable for chicks, parrots, adult chickens, guinea pigs and other small animals. :
2. Decorate your Christmas gift Xmas tree and Christmas wine bottle. :
Warm note:
1. Due to the different monitor and light effect, the actual color may be a little different from the pictures. :

Стоката во категоријата