0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Алатка За Вајање На Силиконска Глина ФРИУСАТ, Алатка За Моделирање На 10 ПАРЧИЊА, Комплет Алатки За Вајање Керамичка Глина За Грнчарски Занает, Карпа, Нокти, Мешање, ?

Алатка За Вајање На Силиконска Глина ФРИУСАТ, Алатка За Моделирање На 10 ПАРЧИЊА, Комплет Алатки За Вајање Керамичка Глина За Грнчарски

DEN 544.00
Во магацинот.

Тековен

●Вклучен пакет+10 парчиња алатки за моделирање на керамика, Вклучете 5 парчиња Гумени Пенкала + 5 Парчиња 2 Насочни Алатки За Пенкало, Совршени За уметност од полимерна глина, лесно ги задоволуваат вашите различни занаетчиски проекти потреби за различен креативен ефект ●Висококвалитетен материјал ● Врвот на Пенкалото Е Изработен Од Силикон; Меки Гумени Врвови и Алуминиумска Цевка, Дрвената Рачка Е Издржлива и Цврста, Тешко Се Витка; Нежен Дизајн. ●Уникатен дизајн ● Висок Квалитет, Помала Тежина, Лесен За Ракување Во Рака И Лесен За Чистење; Форма На Глава : Конусна Точка, Аголно Длето, Рамно Длето, Длето За Чаши, Круг За Чаши. ①Широка примена е Одлична За Глина, Нокти и Уметнички Проекти, Скулптура, Пластификација, Украсување Фондан и Торта, Сликање Во Масло,течност За Маскирање, Вајање, Пастел Од Тава, Јаглен, Графит, Идеален за Глинена Скулптура,Резба Во Ракотворби. Погоден и за домашна и за училишна употреба, добри алатки за обликување и вајање, уживајте во забавата НА DIY. ●Совршени подароци●Одлична алатка за уметнички проекти од полимерна глина и резба.Алатките од глина суви на воздух се совршени подароци за одмор и роденден за членовите на вашето семејство, деца, возрасни, пријатели, студенти и така натаму. Алатка за Вајање Силиконска Глина, 10 парчиња Алатка За Моделирање Точки За Грнчарски Занаети, Карпи, Нокти, Мешање, Цртање Карактеристика : - Висок Квалитет, Помала Тежина, Лесен За Ракување Во Рака И Лесен За Чистење; Форма На Глава : Конусна Точка, Аголно Длето, Рамно Длето, Длето За Чаши, Тркалезна Чаша.

Параметри на производот

Material:
Silicone
Color:
Brown, Blue
Quantity:
10 Pcs pottery modeling tools
Package Include:
5 pcs Rubber Tip Pens :
5 Pcs 2 Way Pen Tool :

Стоката во категоријата