0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Табела за Израмнување на смола за Епоксидна Смола &засилувач; Уметничко Дело, 16 х 12 Прилагодливи Додатоци За Епоксидна Смола За Самонивелирање, Резерви На Смола, Ал?

Табела за Израмнување на смола за Епоксидна Смола &засилувач; Уметничко Дело, 16 х 12 Прилагодливи Додатоци За Епоксидна Смола За

DEN 1.33
Во магацинот.

Тековен

€®Табела За Израмнување на смола●кога користите епоксидна смола, кога правите слики со акрилно истурање, кога правите кој било проект за кој е потребна рамна површина и ја уништувате целата ваша работа затоа што масата нерамна површина, дали се чувствувате раздразливо? Пресуда Изработка Израмнување Маса доаѓа!!! Тоа ќе обезбеди совршена работна површина за секој занаетчиски проект ve соработуваше со најголемиот производител на епоксидна смола во светот и главно набавуваше најчиста смола од југоисточна Азија за да постигне најдобра вредност и претставува ултра кристално јасен ефект врз вашите уметнички дела Нашите производи се здобија со репутација кај почетници, занаетчии на смола и уметници со квалитет на професионално ниво, кристално јасни резултати за зачудувачка површина на уметнички дела. Како што самите се занаетчии со смола, ние високо ја цениме безбедноста, долготрајниот ефект на анти-пожолтувачката карактеристика на нашиот производ. Во секој процес од извори на материјали до крајни клиенти, ние спроведуваме висок стандард за контрола на квалитетот за да постигнеме стабилност и сигурност. Суровина-Најчиста Смола Од Развој На Морски Производи-Зајакнување на креативноста Преку Сигурен Ден, божиќни украси и речиси неограничени креативни можности!. Нашата табела за ниво на епоксидна смола може да обезбеди совршена работна средина за да направите подлоги, работни површини, шалтери за шипки, уметност со смола, изработка на накит, обложена уметност и слики со акрилно истурање, геодетски слики и не мора да се грижите за левата и десната страна поради нерамни работни површини. Неконзистентна дебелина. _____________________. Оваа маса за израмнување На Смола е цврста и цврста маса. Дебелината е 1,8 инчи. Нашата маса за израмнување мазната површина не е порозна за да се осигура дека горивото за епоксидна смола/сликарство нема да се придржува до неа. Вклучена е маса за израмнување на смола и Клуч. Нашата маса за Израмнување е рамна површина, одлична за епоксидна смола, течности, проекти за печење или други уметнички материјали. Потребно е само малку време за израмнување на масата, што ќе ви овозможи целосно да ги потопите уметничките креации.

Параметри на производот

Стоката во категоријата