0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Frvesroe 6 парчиња плочи и чинии за мали деца, сет за хранење со силиконски бебиња за 1-3 годишно дете самото хранење, плоча за зајаци што не се вшмукува со делители, лажиц?

Frvesroe 6 парчиња плочи и чинии за мали деца, сет за хранење со силиконски бебиња за 1-3 годишно дете самото хранење, плоча

DEN 1.33
Во магацинот.

Тековен

? 【6 парчиња сет】 -frvesroe Бебе предводени резерви вклучуваат 1 прекрасна силиконска зајачка плоча со делители, 1 бебе силиконски сад со вшмукување, 1 дете од дете со 4 прилагодливи големини, 1 чаша за пиење со рачка за лесна зафат, капак и слама, 1 лажица силиконски дете и 1 силиконска дете од силикони 【? her own mouth and teeth while feeding.This Infant Baby Feeding Set is heat-resistant and can be used in microwaves, ovens, and freezers.The set is flexible, lightweight and durable, making it perfect for your growing babies, girls,toddlers, деца и деца. 【Лесно за чистење и одржување-нашите материјали за хранење за бебиња се направени со непоренски силикон кој е отпорен на дамки и мириси, што го прават одличен избор за деца кои учат да се хранат. Бебето за јадење за јадење е исто така безбедно машина за миење садови, така што можете брзо и лесно да се исчистите по оброците, што може да ви помогне да заштедите половина час за да уживате во шолја кафе. Бебињата за бебиња се издржливост, не лесно деформирани, доволно стабилни и издржливи за да се спротивстават на строгостите на секојдневната употреба. ? Wallидот, олеснувајќи го вашето бебе да го зграпчи и спречува излевање. Чашата, лажицата и вилушката се дизајнирани со удобен зафат и ги прават полесни за употреба. 4 -те прилагодливи големини на BIB обезбедуваат привлечно и удобно вклопување за вратот на вашето малечко. ? 【Совршен избор за подароци】- Овој сет за вечера со силиконски бебиња е извонреден за надавање на Велигден, роденден, Денот на децата, Денот на мајката, Денот на благодарноста, Божиќ, Нова Година, Ноќта на вештерките. Значи, ако барате внимателен и практичен подарок , овој сет на силиконски вечера е совршен избор! Покрај тоа, ако има некој проблем, ве молиме испратете ни е-пошта и ние ќе одговориме за 24 часа.

Параметри на производот

Стоката во категоријата