0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
СЕКФОУ 14 парчиња 3 Органски Влошки За Нега Влошки За Нега Влошки За Мајчино Млеко За Еднократна Употреба Анти-Абсорбентни Влошки За Нега Против Прелевање Заштита Н?

СЕКФОУ 14 парчиња 3 Органски Влошки За Нега Влошки За Нега Влошки За Мајчино Млеко За Еднократна Употреба Анти-Абсорбентни Влошки За Нега

DEN 0.67
Во магацинот.

Тековен

микрофибер, бамбус влакна, ТПУ Медицинска Сестра Против Прелевање Подлога За Нега На Мајчинство : Доволно за да ви трае една недела. За миење, едноставно ставете го во вреќата за перење. Нема повеќе грижи за губење на парче!. Органски Влошки За Гради : Брзо апсорбирајте прекумерно мајчино млеко и цврсто заклучете ја влагата и без истекување. Не грижете се за страничното истекување. Влошки за Нега на бебиња : Безбедно за заклучување на бебињата по употреба. Органскиот бамбус е најмеката и најапсорбирачката ткаенина што имаме да ја понудиме, давајќи најдобра удобност за вашите болни брадавици цел ден !. Доење : Најдобар избор за мајки кои дојат. Пренослив за носење кога сте на отворено. Женска Подлога За Градник За Нега : 3 Слоја Анти-Галактореа Влошки Практични Тркалезни Перничиња За Дишење Што Дишат Со Вреќа за Перење За Жени. Пакет Листа 14 х анти-галактореа рампа 1 х Карактеристики на торбата За перење-Боја : Како што е прикажано Доење Млечни Влошки. - Големина : 12х12х0, 2см/4, 7х4, 7х0, 1инч Органски Влошки за Гради. - Материјал : Микрофибер,, тпу бебе нега влошки. - Перат, дишат и издржливи за време користете Влошки за Нега. - Карактеристики со три слоја и тркалезна форма. Поставување на кривата на градите на мајката поприродно и поудобно доење влошки за гради. - Изработени од материјали за безбедна и удобна употреба подлога за гради против прелевање.

Параметри на производот

Стоката во категоријата