0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
WELLCOMFORT 2-во-1 Затоплување Лактација Масажер, Прилагодливи Топлина &засилувач; Вибрации Режими За Затнат Млечни Канали, Интегриран Зафат Испакнатини &засилувач; Закр?

WELLCOMFORT 2-во-1 Затоплување Лактација Масажер, Прилагодливи Топлина &засилувач; Вибрации Режими За Затнат Млечни Канали,

DEN 2.67
Во магацинот.

Тековен

100% Медицински Одделение Силиконски ПОДДРШКА ЗА ЗАТОПЛУВАЊЕ И МАСАЖА НА ЛАКТАЦИЈА 2-Во-1 Масажер За Гради Ја Прави Медицинската Сестра И Пумпањето Побрзо, Полесно И Попријатно—Суштинска Алатка За Нови И Искусни Мајки [6] Нежни До Моќни Брзини На Вибрации & [2] Поставки За Температура [103°F-113°F] Дозволете Ви Да Ја Прилагодите Секоја Сесија за Хранење За Смирувачко Олеснување, Поголема Удобност И Побрзо Разочарување. ДИЗАЈНИРАН ЗА МАЈКИ од СИТЕ ФОРМИ И ГОЛЕМИНИ Уникатниот Заоблен Стил На Полумесечина На Масажерот, Интегрирани Рачки За Меурчиња И Мек, Флексибилен Силикон Лесно Мувла До Секоја Големина на Градите За Неверојатна Удобност И Практично Универзално Вклопување Ултра Издржлив Медицински Материјал Е Без БПА, Отпорен На Вода IPX7 За Лесно Чистење И 100% Безбеден И За Мајката И За Бебето. ПОВЕЌЕ ПОКРИЕНОСТ ЗНАЧИ ПОЛЕСЕН ИЗРАЗ Додека Другите Масажери Се Загреваат Само Во Еден Агол, Нашата Грејна Подлога ја Покрива Целата Долна Површина на Уредот За Поголема Моќност И Сигурност Без разлика дали Се Носи Во Градник за Лактација Или Се Потпира На Кожата Користете Ги Прекинувачите За Да Го Активирате Греењето И Вибрациите Независно или Комбинирајте Ги Двете Карактеристики За Максимален Ефект. ПРАКТИЧНО ПРЕНОСЛИВА И Адреса на ПОЛНЕЊЕ Сите Ваши Постпартални Потреби Со Масажер За Лактација Кој Е Компактен, Лесен, Целосно Без Раце И Напојуван Со Батерија На Полнење Со Сигурен 90-Минутен Век На Траење Со Полна Брзина/Топлина [Приближно 10-15 Употреби Со едно Полнење] ФСА Подобни, Хса Подобни, Одличен Подарок за Туш За Бебиња. ПРАКТИЧНО ПРЕНОСЛИВА И Адреса на ПОЛНЕЊЕ Сите Ваши Постпартални Потреби Со Масажер За Лактација Кој Е Компактен, Лесен, Целосно Без Раце И Напојуван Со Батерија На Полнење Со Сигурен 90-Минутен Век На Траење Со Полна Брзина/Топлина [Приближно 10-15 Употреби Со едно Полнење] ФСА Подобни, Хса Подобни, Одличен Подарок за Туш За Бебиња. Од доење и пумпање распореди до досаден маститис и натрупаност, станувањето "Мајка" може да биде навистина непријатно! Со Масажерот за Лактација 2-во-1 Од Доброудобност, жените го враќаат своето тело—и се чувствуваат најдобро-хранејќи се по хранењето! Овој пакет на радост е со големина на џеб, но моќен во неговата испорака, обезбедувајќи брзо, сигурно ослободување од затнати и приклучени канали, бавен проток, проблеми со заклучување и други вообичаени поплаки на мама.

Параметри на производот

Стоката во категоријата