0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Хаусутил Шишиња За Новороденчиња Решетка За Сушење Шишиња За Бебиња Преносна Кутија За Прибор За Јадење За Нега Контејнер Анти-Капак За Покривање На Садот Организ?

Хаусутил Шишиња За Новороденчиња Решетка За Сушење Шишиња За Бебиња Преносна Кутија За Прибор За Јадење За Нега Контејнер Анти-Капак

DEN 0.33
Во магацинот.

Тековен

Пластика СКЛАДИРАЊЕ НА РЕШЕТКАТА за СУШЕЊЕ ШИШИЊА за БЕБИЊА; Лавици за Сушење Шишиња За Бебиња Со Анти-Капак, Кутија За Чинии За Садови За Садови За Садови За Бебиња, Кутија за Складирање Шишиња за Нега, Организатор На Прибор за Јадење. РЕШЕТКА ЗА СУШЕЊЕ НА МАСАТА ; безбеден начин за чување шишиња за бебиња, детски садови и прибор. Капакот на проѕирната заптивка со шарки ги штити измиените садови од контакт на прашина, , , , а бравата за вклучување сигурно ќе го заклучи капакот на капакот на место. Организаторот лесно може да се расклопи за темелно чистење. КУТИЈА ЗА СКЛАДИРАЊЕ ШИШИЊА ЗА НЕГА : капакот може ефикасно и други валкани работи, Погодни за чување шишиња со млеко, садови, овошје, сушено овошје, закуски и други предмети. КУТИЈА ЗА СКЛАДИРАЊЕ ШИШИЊА за ХРАНЕЊЕ; лесниот мултифункционален сад доаѓа со удобна рачка дизајнирана за лесно складирање и носење, а елегантните агли ќе испакнатини и повреди. Подобрениот случај со дополнителна дебелина може безбедно да се подигне дури и кога е целосно исполнет.

Параметри на производот

Стоката во категоријата