0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Lming Galaxy S21 Ultra 5G Случај Kickstand За Жени, Држач За Прсти Држач За Јамка Ударен Браник И Дизајн За Заштита На Објективот Со Целосна Камера Мек TPU+Мат Компјутер Автомобил Ма?

Lming Galaxy S21 Ultra 5G Случај Kickstand За Жени, Држач За Прсти Држач За Јамка Ударен Браник И Дизајн За Заштита На Објективот Со Целосна

DEN 2.00
Во магацинот.

Тековен

компатибилен : Само компатибилен Со Samsung Galaxy Galaxy S21 Ultra 5 G que Метал Kickstand : вградениот држач за прстен може да се прилагоди 360°според вашата потреба За Гледање ТЕЛЕВИЗИЈА Без Раце и извршување на домашните задачи. ●Материјал : Солиден TPU од капки и браник отпорен на удари+Солидни гребнатини на КОМПЈУТЕРОТ. ~Совршено Одговара : Подигнати усни за заштита на екранот и камерата со Нелизгање, Отпечаток Од Прст,заштита Од Гребење.Прецизно исечената кутија ви овозможува целосно да ги искористите портата за полнење, портата за слушалки и функциските копчиња.Поддршка безжично полнење. Стилски Дизајн Најдобар Подарок : премиум дизајнот За Samsung Galaxy S21 Ultra 5 G гумена кутија се издвојува и му дава доверба иesетски вкус на својот господар. Совршен подарок за сопруга, мајка, ќерка, девојка и пријатели За Денот На Годишнината, Денот на Мајката, Роденденот, Божиќ, Денот на Вљубените итн. Ова е Симпатична Модна Цветна Кутија За Samsung Galaxy S21 Ultra 5 G(6,8 инчи).Дали барате дизајнерска футрола која е и посебна и убава,Удобна и отпорна на капки?. LMING Тенок kickstand магнетни автомобил случај За Samsung Galaxy S21 Ултра 5 G. тие доаѓаат во различни бои за избор,и секогаш можете да најдете оној што ви одговара.

Параметри на производот

Стоката во категоријата