0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
ПАМЕТНИОТ Часовник ДРООС За Мажи Поддржува Снимање Со Еден Клуч И Bluetooth Повик 8gb Меморија Локална Музика Паметна Нараквица Фитнес Тракер Со Отчукувањата На Срцето ?

ПАМЕТНИОТ Часовник ДРООС За Мажи Поддржува Снимање Со Еден Клуч И Bluetooth Повик 8gb Меморија Локална Музика Паметна Нараквица Фитнес Тракер

DEN 2.00
Во магацинот.

Тековен

● Гледајте Лице и 8gb меморија ● екранот на допир од 1,28 инчи Постојат повеќе бирања На нараквицата Изберете од повеќекратна линија за бирање со свој стил хобиите може да се менуваат во секое време новото бирање може да се прилагоди уште повеќе Носете нова личност на вашиот зглоб. ● Неверојатни Карактеристики ● Bluetooth Повик Музички плеер отчукувањата на срцето крвен притисок крв кислород монитор за Спиење Стоперка будилник Седентарен потсетник Снимање. Fitness tracker ● 8 Спортски режим ги евидентира вашите здравствени податоци (чекор калории растојание) научни и податоци за вежбање во реално време што ви помага да тренирате поефикасно и да се вклопите. Facebook WECHAT QQ FACEBOOK Твитер Whats App Linked In Какаоталк Viber Instagram Линија Гласник Skype Gmail Messenger друга АПЛИКАЦИЈА итн. ● Паметен часовник за i OS И Android Телефон ● Bluetooth 4.0+ и над Топол потсетник : сите горенаведени податоци се само за повикување и не можат да го заменат медицинскиот третман. ● Гледајте Лице и 8gb меморија ● екранот на допир од 1,28 инчи Постојат повеќе бирања На нараквицата Изберете од повеќекратна линија за бирање со свој стил хобиите може да се менуваат во секое време новото бирање може да се прилагоди уште повеќе. Носете нова личност на вашиот зглоб. ● Неверојатни Карактеристики ● Bluetooth Повик Музички плеер отчукувањата на срцето крвен притисок крв кислород монитор за Спиење Стоперка будилник Седентарен потсетник Снимање. Fitness tracker ● 8 Спортски режим ги евидентира вашите здравствени податоци (чекор калории растојание) научни и податоци за вежбање во реално време што ви помага да тренирате поефикасно и да се вклопите. Facebook WECHAT QQ FACEBOOK Твитер Whats App Linked In Какаоталк Viber Instagram Линија Гласник Skype Gmail Messenger друга АПЛИКАЦИЈА итн. ● Паметен часовник за i OS И Android Телефон ● Bluetooth 4.0+ и над Топол потсетник : сите горенаведени податоци се само за повикување и не можат да го заменат медицинскиот третман. Паметни часовници, паметни нараквици, спортски часовници, имаме различни стилови на мултифункционални паметни часовници во нашата продавница, нови часовници во 2021 година, извонредна изработка, нов изглед, извонредна текстура, голем екран без граници, следење на отчукувањата на срцето, репродукција на музика, може да се вметне во картичката, водоотпорен, може да гледа кратки видеа, може да комуницира, голема батерија, да се збогува со анксиозност на траење на батеријата, синхронизирање на записи за мобилни телефони, телефонски именик, може да остварува и прима повици, може да се поврзе со bluetooth за да гледа информации, не пропуштајте важни информации и повици и многу повеќе сите видови функции се поставени во еден часовник, со многу стилови и многу кул бирања.

Параметри на производот

Стоката во категоријата