0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Абаодам 8 парчиња Зајак Прибор За Јадење Торба Зајаче Украс Трпезарија Маса Декор Зајак Декор Зајаче Прибор За Јадење Носителите Велигден Садови Торба Неткаен Мат?

Абаодам 8 парчиња Зајак Прибор За Јадење Торба Зајаче Украс Трпезарија Маса Декор Зајак Декор Зајаче Прибор За Јадење Носителите

DEN 1.67
Во магацинот.

Тековен

неткаен материјал ВЕЛИГДЕНСКА ТРПЕЗА ДЕКОРАЦИЈА ?? ?Велигденска СРЕБРЕНА ТОРБИЧКА Велигденска Торба За Садови Велигденски Прибор Држачи За Велигденски Прибор Држачи За Сребрени Садови За Зајаци Држачи За Рамни Садови Пролет Велигденски Прибор Покриваат Велигденска Торбичка За Прибор За Јадење Торбичка За Велигденски Машина За Вилушка. СЛУЧАЈ за САДОВИ со празничен талент, може да биде убаво украсен на Вашата велигденска забава за да создадете топла атмосфера. ВЕЛИГДЕНСКИ ПРИБОР ракав Разумна структура, удобна и практична, ви овозможува полесен начин за чување садови. ВЕЛИГДЕН СНАБДУВАЊЕ со празнична атмосфера, може добро да ја тргне атмосферата На Велигден. ВЕЛИГДЕНСКИ ПРИБОР КЕСИ Предност : јадење прибор за јадење лавици со текстура, убава и, не е лесно да се раскине, работен век. Пакетот Вклучува 8 х кеси За прибор За јадење Карактеристики-Големина : Околу 15, 00Х11, 00Х0, 20см/5, 89Х4, 32Х0, 08инч држачи за сребрени садови за зајачиња. - Материјал : неткаен материјал пролет велигденски прибор покрие. - Разноврсна, погодна за сите видови празнични забави и секојдневниот живот, тоа ќе биде ваш добар избор Велигденски Ракави за Прибор за Јадење. - Изработен од безбеден и нежен неткаен материјал, не е лесен за кинење и издржлива торбичка со лажица и вилушка. - Креативниот и живописен дизајн На велигденското зајаче го прави поисклучителен и може да игра добар декоративен ефект држач за велигденски рамни садови.

Параметри на производот

Стоката во категоријата