0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Tbkoly Симпатична табла за известување Притисни иглички, wallидни палецот, пинови за цртање, 12 парчиња розова цреша цвет цвет од цвет, форма на форма, пад.

Tbkoly Симпатична табла за известување Притисни иглички, wallидни палецот, пинови за цртање, 12 парчиња розова цреша цвет цвет од цвет, форма

DEN 2.00
Во магацинот.

Тековен

Разновидни стилови Цврст и издржлив. Остри точки на железо. Материјал : Пластика+метална нокти. Одлично за билтени, виси постери и слики, обележување мапи и многу повеќе. Големина : околу 1,5-2,5 см. Ви благодариме што ја купивте оваа огласна табла Thumbtack, која е погодна за многу прилики и е семејна неопходност. Карактеристики : Овие палети може да се применат за да се обележат локациите, точките на интереси и патните патишта на мапите, или да ги направат вашите DIY занаети. Направете лесно да закачите трудови, постери, фотографии, меморандуми и мапи кога ви требаат во свадба, забава или друга пригода.Спецификација : Материјал : Смола Пластика+Ironелезен пакет за нокти Вклучено : 12 палецот Таксон : Сите влезови не можат да ги погодат цементните wallsидови и плочките .

Параметри на производот

Material:
Resin plastic+iron nail
Package Included:
12 Thumb Tacks:
Note:
All pushpins cannot hit cement walls and tiled walls. :

Стоката во категоријата