0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Ореб Глава За Печатење, Професионална ГЛАВА За Печатење Со УВ Печатач Во 6 Бои, Глава ЗА Печатење УВ Мастило ЗА XP600, Замена На Главата За Печатење ЗА XP600 Ув Растворува?

Ореб Глава За Печатење, Професионална ГЛАВА За Печатење Со УВ Печатач Во 6 Бои, Глава ЗА Печатење УВ Мастило ЗА XP600, Замена На

DEN 320.00
Во магацинот.

Тековен

6 Бои : оваа глава за печатење на печатачот е 6 бои глава за печатење, која може да се користи за печатење слики, фотографии и документи и применлива ЗА XP600 Лесен За Инсталирање : главата за печатење на печатачот е лесна за инсталирање и може директно да се замени без расклопување, без оштетување на оригиналната машина, погодна за логистика, продавници за млечен чај, болници итн. Безбедна и Стабилна : нашата глава ЗА УВ печатење обезбедува безбедни и стабилни перформанси за вашиот печатач да ја зголеми ефикасноста. Лесен и компактен. Ригорозно Тестирање : главата ЗА УВ печатење се подложува на ригорозно тестирање, секоја тест хартија за печатење за печатење за да се обезбедат најдобри резултати, мала големина и лесна за употреба. Изработена Од Абс Материјал : главата за печатење на печатачот е изработена од одличен АБС материјал, безбеден и издржлив, подолг век на траење. 6 Бои : оваа глава за печатење на печатачот е 6 бои глава за печатење, која може да се користи за печатење слики, фотографии и документи и применлива ЗА XP600. Безбедна и Стабилна : нашата глава ЗА УВ печатење обезбедува безбедни и стабилни перформанси за вашиот печатач да ја зголеми ефикасноста. Лесен и компактен. Ригорозно Тестирање : главата ЗА УВ печатење се подложува на ригорозно тестирање, секоја тест хартија за печатење за печатење за да се обезбедат најдобри резултати, мала големина и лесна за употреба.

Параметри на производот

Item Type:
Printer Print Head
Material:
ABS
Applicable Models:
For XP600
Scope of Application:
Life or Office
Package List:
1 x Print Head:
Note:
The product is machine tested before it leaves the warehouse, so the product may show signs of use when received.:

Стоката во категоријата