0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Влошки За Кревети За Носење Што може Да се Перат,Престилка За Нега На Уринарна Инконтиненција,Лесно Се ставаат И Вадат Здолниште За Пелени За Возрасни, Пелена За Во?

Влошки За Кревети За Носење Што може Да се Перат,Престилка За Нега На Уринарна Инконтиненција,Лесно Се ставаат И Вадат Здолниште

DEN 1.67
Во магацинот.

Тековен

Исклучителна Изработка : убава и удобна, еластична Висококвалитетен добар памук, мек и удобен, дише и ја отстранува потта. Грижете се за вашата кожа. Престилка За Нега на Уринарна Инконтиненција, лесна за ставање и полетување. погоден за повеќето луѓе. Нема да се деформира по миењето. Еднократно и заштедете пари. Ткаенина погодна за кожата, ткаенина за крпа е пријателска за кожата и мека. ТПУ дише водоотпорна мембрана, не затнат и жешко. Внатрешен слој од полиестерски влакна, мек и удобен за одржување на суво. Отпорен на истекување и отпорен на урина, чувајте ја сувата и уредна, мека и пријателска за кожата ткаенина. Можете да купите 2 ако ви требаат. Лесно за замена и чистење, секогаш можете да користите нов. Спецификација : - Име На Производ : Пелена Здолниште - Материјал : Памук + ТПУ Водоотпорна Мембрана + Бамбус влакна - Големина : М, Л, XLM : Погоден За обем на половината : 46-78см/18-30, 7 инл : Погоден За обем на половината : 58-100см/22,8-39,4 инкс : погоден за обем на половината : 63-110см/24.

Параметри на производот

- Product Name:
Diaper Skirt
- Material:
Cotton + TPU Waterproof Membrane + Bamboo fiber
- Size:
M, L, XL
M:
Suitable for waist circumference
L:
Suitable for waist circumference
XL:
suitable for waist circumference
- Suitable for the crowd:
Incontinence people, teenager, adults in need
Package contains:
1 x Diaper Skirt :

Стоката во категоријата