0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
12 парчиња среќна мачка што ја повикуваат клучевите за мачки, приврзокот јапонски манеки неко, приврзоци за богатство, богатство здравство богатство зло, избегнува?

12 парчиња среќна мачка што ја повикуваат клучевите за мачки, приврзокот јапонски манеки неко, приврзоци за богатство, богатство здравство

DEN 175.84
Во магацинот.

Тековен

Она што го добивате : getе добиете 12 парчиња кои се однесуваат на приврзоци за приврзоци за приврзоци за приврзоци за мачки во различни стилови, нудејќи ви доволно количина и избори за да направите декор Убав материјал : Среќните приврзоци за мачки се изработени од бакар, метал и јажиња, што е светло во бои и нежно во текстура, не е лесно да се избледи или да се скрши, ќе има мали разлики помеѓу вистинскиот стил и сликата, но сите тие Многу симпатична и убава, може да ве придружува долго време. Правилна големина : приврзоците за маскота се во должина од околу 3,7 инчи и 0,6 инчи во ширина, соодветната големина е лесна за привлекување внимание, лесен и лесен за носење и складирање. Значаен дизајн : Манот Манеки Неко се смета за маскота за богатство, богатство, богатство и безбедност, виси овие приврзоци за мачки на вашите клучеви, телефон, торби, чанти и други места може да ги покаже вашите топли благослови. Прекрасни подароци : приврзоците за клучеви за приврзоци за мачки се симпатични, значајни и прекрасни подароци за вашето семејство, роднини или пријатели на Ноќта на вештерките, роденденот, Нова Година, годишнини и други празници. Она што го добивате : getе добиете 12 парчиња кои се однесуваат на приврзоци за приврзоци за приврзоци за приврзоци за мачки во различни стилови, нудејќи ви доволно количина и избори за да направите декор. Убав материјал : Среќните приврзоци за мачки се изработени од бакар, метал и јажиња, што е светло во бои и нежно во текстура, не е лесно да се избледи или да се скрши, ќе има мали разлики помеѓу вистинскиот стил и сликата, но сите тие Многу симпатична и убава, може да ве придружува долго време. Правилна големина : приврзоците за маскота се во должина од околу 3,7 инчи и 0,6 инчи во ширина, соодветната големина е лесна за привлекување внимание, лесен и лесен за носење и складирање. Значаен дизајн : Манот Манеки Неко се смета за маскота за богатство, богатство, богатство и безбедност, виси овие приврзоци за мачки на вашите клучеви, телефон, торби, чанти и други места може да ги покаже вашите топли благослови.

Параметри на производот

Material:
copper, metal and ropes
Size:
3.7 x 0.6 inches
Package includes:
12 x Beckoning cat keychains keyrings pendants:
Warm notes:
Please allow slight size errors due to manual measurement.:
The colors may be slightly different from pictures due to different screens. :

Стоката во категоријата