0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Андроид 11 Автомобил Стерео За Buick Regal 2009-2013 Со Безжичен Apple Carplay Android Auto, 9 инчен HD Екран На Допир Автомобил Радио Со WiFi, GPS Навигација, Bluetooth, FM/RDS, SWC/AUX-in, Двојна USB+Ahd Резер?

Андроид 11 Автомобил Стерео За Buick Regal 2009-2013 Со Безжичен Apple Carplay Android Auto, 9 инчен HD Екран На Допир Автомобил

DEN 2.00
Во магацинот.

Тековен

●Применливи Модели На Автомобили ● Автомобилската радио стерео ГПС Навигација е компатибилна Со Buick Regal 2009-2013 Приклучете и играјте, ги инсталиравме Комплетите за рамки за единицата, така што радиото на автомобилот го вклучува целиот жичен ремен, не треба да купувате друг дел. ●Вграден Безжичен Carplay И Android Auto●Bulit Во Безжичен Carplay И Жичен Android Auto, поддршка за користење паметен гласовен асистент или допирање на екранот, можете да добивате насоки, да остварувате повици, да испраќате и примате пораки и да уживате во музиката итн. Попаметен, побезбеден и позабавен начин да го користите телефонот во автомобилот и да останете фокусирани, поврзани и забавувани. ●GPS Навигација И Wi Fi Quar radio приемник со gps / bds систем за позиционирање, претходно инсталиран Со Google Offline мапи. Со wifi конекција, онлајн мапите работат совршено, исто така можете да преземате апликации од play store, како Што се You Tube, Tiktok, Spotify и многу повеќе. ●FM/RDS Радио Приемник И Bluetooth 4.2é : со 18 претходно поставени функции за складирање. Функцијата Hi-Fi, квалитетот на звукот со висока верност, може совршено да го репродуцира звукот на музиката или видеото, што ќе ви го донесе најавтентичниот звук. Вградениот Bluetooth и микрофон ви овозможуваат да остварувате повици, да слушате музика, да навигирате на мапи и многу повеќе без контрола без раце.Прилагодливи звучни ефекти, кликнете за да внесете Звучни Ефекти за да ги прилагодите и поставите вашите омилени звучни ефекти. ●Ahd Камера За Заден Поглед Е Опремена Со ahd камера за заден поглед со водоотпорен дизајн, Одлична ноќна визија и ултра широко видно поле од 170°. Кога се менува наназад, сликата за враќање на камерата AHD автоматски ќе се прикаже на екранот на допир. ●Поставки за Hi Fi и EQ●Поддржете излез на сабвуфер, Поддржете ГИ ПОСТАВКИТЕ ЗА EQ со графичкиот еквилајзер со 15 опсези.

Параметри на производот

Стоката во категоријата