0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Housoutil 4x4 Пост база 4x4 Пост база 24PCS палуба конектор за оградување на палубата за парчиња конектор за конектори, дрвени композитни огради по стапало, база за поддршка ?

Housoutil 4x4 Пост база 4x4 Пост база 24PCS палуба конектор за оградување на палубата за парчиња конектор за конектори, дрвени композитни огради

DEN 456.00
Во магацинот.

Тековен

метал Нежните рабови, без закопчиња, нема да ви ги почешаат рацете за време на инсталацијата. Добро изработка, издржлива и цврста, не е лесна за носење или солза, заслужувате да имате. Може да се инсталира на објавата на оградата, оградата за рака, палубата, кабината за дневник и така натаму. Оваа база за широкопојасно работно место е многу лесна за инсталирање, давајќи ви многу погодност. Карактеризирана цврста и сигурна текстура, не е лесна, ви служи долго време. Нежните рабови, без закопчиња, нема да ви ги почешаат рацете за време на инсталацијата. Добро изработка, издржлива и цврста, не е лесна за носење или солза, заслужувате да имате. Може да се инсталира на објавата на оградата, оградата за рака, палубата, кабината за дневник и така натаму. Оваа база за широкопојасно работно место е многу лесна за инсталирање, давајќи ви многу погодност. Карактеризирана цврста и сигурна текстура, не е лесна, ви служи долго време.

Параметри на производот

Стоката во категоријата